Faxnews

Jurnalistul Liviu Iancu a murit. Colegul nostru avea probleme cu inima

Media/TV

Jurnalistul Liviu Iancu a murit. Colegul nostru avea probleme cu inima

Liviu Iancu jurnalist economic a murit la varsta de 45 deni, dupa ce a suferit un infarct.

Liviu Iancu, unul din cei mai cunoscuți jurnaliști de turism și economie din țara noastră, a încetat din viață astăzi. Mai toate redacțiile s-au oprit în loc când a venit vestea. Parcă nu ne venea a crede, știam de problemele lui de sănătate, dar ne-a trebuit ceva vreme să ne revenim.

Colegii lui de la Profit.ro își iau rămas bun

Un text scris de Liviu Iancu este inconfundabil. Liviu le-ar fi putut lăsa nesemnate, iar primele rânduri ar fi strigat oricum, clar, că doar el poate fi autorul. Mai mult scriitor decât jurnalist, deși a fost, și ca jurnalist, unul dintre cei mai buni din presa românească. Un rezumat al carierei de jurnalist, Liviu Iancu și-a scris singur, în stil propriu, în prezentarea echipei Profit.ro: “A intrat în presă din greșeală în anul 2000, crezând că Mediafax e o agenție imobiliară, dar s-a lămurit rapid că e mai interesant să scrii știri decât să vinzi case.

De acolo a plecat la tabloidul Național, însă găinile care nasc pui vii fuseseră descoperite deja, ceea ce l-a făcut să migreze după un an în echipa care a lansat Business Magazin, iar peste o vreme a ajuns la Capital.

După câțiva ani s-a întors la Mediafax, de unde a plecat după șapte ani, temându-se că agenția, intrată între timp în insolvență și relocată într-un spațiu mult mai mic, se va transforma într-o simplă afacere imobiliară.

În prezent Liviu Iancu este jurnalist la Profit.ro, unde a publicat o serie de editoriale-povești originale în peisajul presei economice românești, foarte apreciate de cititori. Câteva dintre acestea se regăsesc și în volumul Xanax”.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>
Text de Liviu Iancu, sursa Profit.ro

„Xanax” cartea scrisă de Liviu Iancu

Cei care vor să cumpere cartea „Xanax” de Liviu Iancu o pot face de pe site-ul editurei Trei.

Liviu Iancu, cel mai cunoscut jurnalist de turism din România, a intrat în presă din greșeală în anul 2000, crezând că Mediafax e o agenţie imobiliară, dar s-a lămurit rapid că e mai interesant să scrii știri decât să vinzi case.

Liviu Iancu jurnalist si scriitor a murit la varsta de 45 de ani
Liviu Iancu jurnalist si scriitor a murit la varsta de 45 de ani

De acolo a plecat la tabloidul Naţional, însă găinile care nasc pui vii fuseseră descoperite deja, ceea ce l-a făcut să migreze după un an în echipa care a lansat Business Magazin, iar peste o vreme a ajuns la Capital.

După câţiva ani s-a întors la Mediafax, de unde a plecat după șapte ani, temându-se că agenţia, intrată între timp în insolvenţă și relocată într-un spaţiu mult mai mic, se va transforma într-o simplă afacere imobiliară.

VIDEO: Liviu Iancu lansează în premieră o carte într-un avion

Continue Reading
Comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Mai multe Media/TV

To Top