Faxnews

Panică la Antena 1! A vrut să se sinucidă: Mi s-a luat de mizeriile vieții

Media/TV

Panică la Antena 1! A vrut să se sinucidă: Mi s-a luat de mizeriile vieții

Panică la Antena 1! A vrut să se sinucidă: Mi s-a luat de mizeriile vieții

La un pas de tragedie de Antena 1! Ispita Maria Ilioiu, participantă la Insula Iubirii, a dezvăluit informații crunte despre ce lucruri s-au întâmplat din cauza șefilor emisiunii.

Maria Ilioiu suferă de depresie și a fost la un pas de sinucidere

Maria Ilioiu a mărturisit recent că suferă de depresie și că a fost la un pas de sinucidere din cauza șefilor emisiunii care, potrivit ei, ar fi abuzat-o în mod repetat și ar fi plasat-o în ipostaze nepotrivite și rușinoase.

Potrivit Mariei Ilioiu, totul ar fi început din cauza șefilor de la Insula Iubirii, care ar fi abuzat-o, umilit-o. Aceasta declarat că a suportat numeroase „mizerii” la filmări și că de 2 luni de zile este o cu totul altă persoană.

„Am avut foarte supărări în viața asta. Vorbesc foarte greu, pentru că am luat pastile. Sper că am luat destule, mi s-a luat de mizeriile vieții. Antena 1, Insula Iubirii, m-a denigrat și am fost pusă în niște ipostaze cum n-am fost pusă niciodată.

Am fost umilită, înjosită, denigrată, dacă ați ști voi prin câte am trecut la filmări și câte mizerii mi-au făcut. N-am putut să spun. Nu mai am putere să vorbesc, mă simt moleșită. Mă simt așa de peste 2 luni de zile, sufăr de depresie cu anxietate.

Nu vă luați după mine, vă rog, nu vă luați, viața este frumoasă. Nu vă lăsați să cădeți, fiți psihopați, încercați să nu aveți empatie, pentru că veți suferi. Mie mi-a păsat foarte mult de oamenii din jur, de părinții mei de care, nu știu, tata mi-a dat tot ce a avut el mai bun.

Eu nu pot să-l răsplătesc pentru că am intrat în depresie de 2 luni de zile. Se numește tulburare afectivă. M-am luptat cu procesele, să încerc să-mi fac și eu dreptate aici la față. Dar viața este prea mizerabilă și nu prea am putut să-mi fac dreptate. Au fost foarte mult și mi-a fost foarte greu 2 luni de zile”, a povestit Maria.

Continue Reading

Mai multe Media/TV

To Top