Faxnews

Știri interne

Pentru nașul Hagi, Gigi Becali și-a încălcat marea promisiune » Ce s-a întâmplat la petrecerea de cununie a lui Ianis

Pentru nașul Hagi, Gigi Becali și-a încălcat marea promisiune » Ce s-a întâmplat la petrecerea de cununie a lui Ianis

Gigi Becali (65 de ani) și-a făcut apariția în ziua de Crăciun la petrecerea de cununie organizată de Ianis Hagi și de Elena. Finanțatorul celor de la FCSB declara în 2021 că nu mai participă la evenimente festive unde se ascultă muzică.

Ianis Hagi și Elena Tănase își sărbătoresc astăzi iubirea printr-un eveniment fastuos, organizat la un restaurant de lux din nordul Bucureștiului.

Printre cei 400 de invitați s-a numărat și Gigi Becali. Finul lui Gică Hagi a fost prezent la petrecere, deși în 2021 spunea că nu mai poate asista la sindrofii.

Nu mai suport muzica deloc. Sufletul meu nu mai suportă muzica. Nu merg la petreceri. La nunți, la botezuri, nu merg. De exemplu, m-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun, că se mărită. I-am zis «Măi tată, eu te cunun cu mare drag, la biserică și acasă! La masă nu vin! La muzică, la distracție nu vin». I-am botezat copilul lui Vulturar, la biserică. La masă nu am călcat.

Mi-am botezat nepoata. Am stat la masă, dar când au venit lăutarii am plecat. Nu e că nu vreau, dar nu pot. Se întâmplă în suflet și în trup ceva și nu pot să suport muzica, deloc
– Gigi Becali, în august 2021

Ianis și Elena, petrecere cu 400 de invitați

La petrecere ar fi așteptați aproape 400 de invitați. Pe listă s-ar număra Gică Popescu și părinții Simonei Halep.

La fel ca la petrecerea din luna octombrie, Elena a purtat o rochie de culoare roșie. De această dată a ales o variantă lungă. Și apariția lui Ianis a fost impecabilă, un costum negru, asortat cu o floare roșie.

Continue Reading

Mai multe Știri interne

To Top