Faxnews

Lifestyle

Pentru trei zodii urmează cea mai dificilă perioadă a vieții lor. Vor primi palmă după palmă

Pentru trei zodii urmează cea mai dificilă perioadă a vieții lor. Vor primi palmă după palmă

Pentru 3 zodii urmează cea mai dificilă perioadă a vieții lor. Vor fi lovite de ghinion și vor primi palmă după palmă.

Cele 3 zodii ghinioniste

Capricorn

Zicala „uneori câștigi, alteori înveți” va suna adevărat pentru tine în luna august, dragă Capricorn. Acest lucru va fi valabil mai ales în jurul datei de 1 august și 27 august, când planetele se vor ciocni cu guvernatorul zodiei tale, Saturn. Cu toate acestea, cu Nodul Lunar Sud acum în sectorul carierei tale, aceste eșecuri ar putea foarte bine să fie mesaje că o schimbare trebuie să se întâmple în acest domeniu al vieții tale. Dacă, până la sfârșitul lunii, vă decideți să obțineți o pregătire suplimentară sau să vă extindeți raza de acțiune, retrogradarea lui Mercur din 23 august până pe 15 septembrie vă ajută în acest proces.

Vărsător

Nu există nicio modalitate de a o scoate la capăt cu relațiile, Vărsătorule, acestea vor necesita muncă în perioada următoare. Acest lucru va fi valabil mai ales între 12 și 17 august. Este crucial să fii deschis să vezi lucrurile diferit – și, din fericire, Mercur și Marte te vor ajuta să faci acest lucru. În timp ce relațiile se transformă pentru toate semnele zodiacale, pentru tine, adevăratul test constă în găsirea și atingerea unei adevărate intimități. Vestea bună este că, dacă lucrurile au fost un adevărat haos acasă, retrogradarea lui Uranus, care începe la sfârșitul lunii și durează până la jumătatea lunii ianuarie, încetează haosul care te-a înconjurat.

Pești

Ești un îndrăgostit și un căutător de pace, dar dacă ai închis ochii la anumite adevăruri despre un prieten apropiat sau un parteneriat, dragă Pești, pregătește-te să revii cu picioarele pe pământ. Pe 1 și 27 august, Mercur și Soarele îl activează pe Saturn retrograd în semnul tău, aducând povești din trecut. Mercur intră în retrograd în sectorul relațiilor, anunțând o perioadă de trei săptămâni de revizuire în cele mai apropiate conexiuni ale tale. În cele din urmă, un mesaj important sosește sau un proiect atinge punctul culminant până pe 30 august.

Continue Reading

Mai multe Lifestyle

To Top