Connect with us

Faxnews

Petrică Mîțu Stoian acuzat în trecut că ar fi avut o relație gay cu Constantin Enceanu

Petrică Mîțu Stoian acuzat în trecut că ar fi avut o relație gay cu Constantin Enceanu

Media/TV

Petrică Mîțu Stoian acuzat în trecut că ar fi avut o relație gay cu Constantin Enceanu

Petrică Mîțu Stoian a fost în 2012 alături de Constantin Enceanu în centrul unor acuzații din partea presei tabloide, care afirma că cei doi au relație gay. Îndrăgitul artist a murit pe 8 noiembrie 2021, iar decesul tău face și obiectul unui dosar penal.

Petrică Mîțu Stoian a fost unul din cei mai iubiți artiști de muzică populară, iar cu viața sa personală a fost întodeauna discret. Ani buni a fost căsătorit cu Mihaela Carmen, alături de care a avut o căsnicie de 16 ani. În 2012 au divorțat și tot atunci apăre în presa tabloidă o acuzație asupra lui și a celui mai bun prieten al său, Constantin Enceanu.

Petrică Mîțu Stoian acuzat că ar fi avut relații gay cu Constantin Enceanu

În 2012 presa de scandal / tabloidă era în plină glorie. Subiectul Petrică Mîțu Stoian este gay și are o relație cu Constantin Enceanu a creat multă zarvă, iar cei doi erau asaltați de presă. Fanii celor doi așteptau cu sufletul la gură o reacție din partea celor doi, pentru că în 2012 a fi gay era mult mai „ciudat” decât acum, când România începe să se obișnuiască și să critice mai puțin.

Primul care a ieșit la declarații, care a vorbit despre relația gay pe care ar fi avut-o cu Petrică Mîțu Stoian, a fost chiar prietenul lui cel mai bun.

Reacția lui Enceanu: Dacă eram gay, recunoșteam

Reacția lui Enceanu: Dacă eram gay, recunoșteam

Petrică Mîțu Stoian și Constantin Enceanu acuzați că ar fi avut o relație gay. FOTO: Captură Pro TV

Constantin Enceanu a dat o scurtă declarație în care afirma că dacă era homosexual nu avea nici o problemă să recunoască acest lucru. Iată ce spunea în scurta sa intervenție pe subiect că:

„Dacă aş fi homosexual, nu aş avea nici o problemă să recunosc asta. Am o soţie, am o familie, deci nu poate fi vorba despre aşa ceva”, a declarat Constantin Enceanu pentru „Poveştiri Adevărate”(n.r. fostă emisiune celebră la Acasă TV), citat de Libertatea.ro.

Zvonurile nu i-au surprins prea tare nici pe Mîțu Stoian, nici pe Enceanu. Aceștia nu ezitau să se afișeze în public și când venea vorba de concerte, vacanțe sau modul în care și-au manifestat prietenia.

De aici și motivul pentru care presa tabloidă din 2012 ar fi tras concluzia aceasta. O bună perioadă subiectul a fost dezbătut de presa scrisă și de emisiunile de scandal, dar cei doi au gestionat foarte bine aceată „criză” și și-au văzut de trebă elegant, evitând să mai pună paie de foc.

Prietenia lor nu a fost afectată și și-au văzut amândoi în continuare de modul în care ei erau de când s-au împrietenit.

Anii au trecut, rar a mai fost pomenită această poveste, iar  cei doi nu s-au despărțit. Prietenia lor a continuat, la fel de bine precum și colaborările artistice.

Petrică Mîțu Stoian a murit pe 6 noiembrie. Dosar penal

Vestea decesului lui Petrică Mîțu Stoian a venit în seara zilei de sâmbătă, după ce acesta a fost internat la ATI. Vestea decesului a provocat o undă de șoc în toată lumea media din România, dar și în sufletul românilor care l-au ascultat măcar la TV o dată.

Era un artist iubit și respectat, care și-a încântat publicul cu muzica sa și a menținut tratiția muzicii populare autentice.

Astăzi a fost anunțat de autorități că moartea acestuia face obiectul unui dosar penal pentru ucidere din culpă. Din informațiile obținute de FAXNEWS, procurorii vor să se asigure că terapia pe care o urma pentru a se recupera după infectare, a fost făcută întocmai cu prevederile și s-au făcut suficiente investigații la clinica privată.

VIDEO: Procurorii au deschis o anchetă în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian

Continue Reading

Ioan Marko este senior editor pe rubrica de monden și celebrități. A lucrat 5 ani la Revista Teo, alți 4 ani la publicația Huff.ro și are o vastă experiență în domeniului știrilor mondene.

Comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe Media/TV

To Top