Faxnews

Știri interne

Posturile TV româneşti care dispar. S-a decis retragerea lor din grilă, cu ce vor fi înlocuite

Posturile TV româneşti care dispar. S-a decis retragerea lor din grilă, cu ce vor fi înlocuite

S-a făcut anunțul oficial cu privință la dispariția mai multor posturi TV din țara noastră. Așadar, care sunt posturile TV româneşti care dispar. S-a decis retragerea lor din grilă de către CNA, cu ce vor fi înlocuite.

Compania Clever s-a răzgândit şi renunţă la patru proiecte de televiziune din opt, pentru care primise licenţă de la CNA în 2022. În cauză este vorba despre despre Prima Show, Prima Wild, Prima Shop 24 şi Prima Tradiţional Music.

Acestea sunt patru posturi TV dintr-un număr de opt televiziuni pe care Clever Business Transilvania le avea în plan şi pentru care primise deja licenţa de funcționare de la CNA în luna martie a anului 2022.

Clever intenționa să lanseze patru televiziuni

De asemenea, CNA a discutat în şedinţa publică de astăzi retragerea celor patru licenţe, la solicitarea Clever Business Transilvania.

Astfel, Alina Loghin, reprezentanta grupului Clever, le-a spus membrilor CNA că grupul are în vedere lansarea acestor proiecte, dar că are nevoie de mai mult timp pentru a procura echipamente şi conţinut.

În același timp, tot în şedinţa de astăzi, Clever a solicitat CNA prelungirea cu încă şase luni a termenelor de intrare în emisie pentru alte două proiecte de televiziune: Prima History şi Prima Food&Travel.

Asta înseamnă că firma Clever are şase luni la dispoziţie, adică până în martie 2024, pentru a lansa cele două televiziuni, altfel licențele vor fi retrase de CNA.

Conform legislaţiei audiovizuale, o televiziune are la dispoziţie un an pentru a se lansa (a intra în „funcţiune”), dar mai poate beneficia, la cerere, de două prelungiri, fiecare a câte şase luni. Prima History şi Prima Food & Travel sunt la cea de-a doua prelungire de şase luni pentru intrarea în funcţiune.

Continue Reading

Mai multe Știri interne

To Top