Faxnews

printul philip externat
Sursa foto: Reuters

Știri externe

Prințul Philip, soțul reginei a fost externat din spital. Prințul Charles a fost singurul vizitator

Prințul Philip a fost externat azi dimineață. După o lună petrecută în spital el s-a întors acasă.

Soțul Reginei Elisabeta a II-a a fost externat astăzi din spital după aproape o lună de zile. Prințul Philip în vârsta de 99 de ani a fost internat pentru supraveghere pentru o infecție, dar după ceva timp a avut nevoie de o intervenție chirurgicală. Aceasta este una dintre cele mai lungi vizite ale bărbătului la un centru medical. Singurul membru al familiei regale care l-a vizitat pe perioada internării a fost fiul său cel mare, Charles. Regina a motivat că o vizită din partea ei presupune prea multe protocoale și nu dorește să încurce în vreun fel ritmul spitalulu.

Prințul Philip a fost externat după o lună de zile

Pe 16 frebruarie, Philip a fost internat la spitalul King Edward, după câteva zile petrecute a fost nevoie de mutarea prințului la un centru cardiac specializat. Acolo el a fost operat, amintin că din 2011, ducele are un stent pe inimă.

În această dimineața, prințul a fost externat în jurul orei 10:30. El s-a întors la castelul Windsor, reședința regală din Londra în care a stat în ultimul timp alături de regină. A fost nevoie de un scaun cu rotile care să îl după la mașina care îl aștepta. Cu toate că a avut nevoie de ajutor, Philip a salutat mulțimea la intrarea în castel, punând îndatoririle regale mai presus. O sursă regală a spus că prințul era de bună dispoziție.

„Alteța Sa Regală dorește să mulțumească întregului personal medical care l-a îngrijit atât la Spitalul Regele Edward al VII-lea, cât și la Spitalul Sf. Bartolomeu, precum și tuturor celor care și-au trimis urările de bine”, a declarat Palatul Buckingham într-un comunicat.

Prințul Charles a fost singurul vizitator a lui Philip

Prințul Charles a fost singurul vizitator a lui Philip. Regina nu și-a vizitat soțul

Pe data de 20 februarie, la puțin timp după internare Charles și-a vizitat tatăl. Acesta nu a petrecut foarte mult timp alături de tatăl său, vizita durând aproximativ 30 de minute. Regina a decis să nu își viziteze soțul pe perioada internării. Decizia a fost motivată că o vizită de-a ei ar presupune mai multe protocoale care ar bloca ritmul normal de desfășurare al spitalului.

În timp ce ducele era internat, Casa Regală a trecut print-o criză de imagine. Prințul Harry și soția sa Meghan Markle au luat parte la un interviu care dezvăluia ce au simțit cei doi în familia regală.

El a suferit de mai multe boli de-a lungul anilor, fiind tratat şi de blocarea unei artere coronariene la spitalul Papworth din Cambridgeshire în decembrie 2011. Prinţul a mai fost în spital şi pentru o infecţie la vezică în iunie 2012. Atunci a fost nevoit să lipsească de la Jubileul de diamant al reginei. Toate aceste probleme medicale au dus şi la retragerea sa din viaţa publică în 2017.

Continue Reading
Comentează

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe Știri externe

To Top