Faxnews

Noua formulă de calcul a pensiilor! Tabelul cu vârsta standard de pensionare în funcție de luna și anul nașterii

Știri interne

Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat. Marcel Ciolacu: “Vor fi două majorări de pensii în 2024”

Proiectul noii legi a pensiilor a fost aprobat. Marcel Ciolacu: “Vor fi două majorări de pensii în 2024”

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că noul proiect de lege privind pensiile în sistemul public va aduce două majorări importante în anul 2024.

Guvernul a aprobat proiectul noii legi a pensiilor.

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat două majorări importante în anul 2024, iar scopul acestora este eliminarea tuturor inechităților din sistemul public de pensii.

“Proiectul noii legi a pensiilor din sistemul public aduce două majorări de pensii în anul 2024.

Prima, va fi la 1 ianuarie, iar a doua va veni la 1 septembrie, când majoritatea pensiilor vor crește prin recalculare, reparând nedreptățile majore.

Vor fi eliminate toate inechitățile din sistemul public de pensii.

Prin aprobarea acestei legi, vom elimina pragul de 9.4% din PIB introdus de cei care doreau blocarea creșterii pensiilor până în anul 2070.

Categoric, în anul 2024 nu va fi nicio mărire de impozite în România.

Aștept de la ministrul Finanțelor un plan de măsuri administrativ asumat, atât în ceea ce privește colectarea la bugetul de stat, cât și planul concret în ceea ce privește digitalizarea ANAF-ului și a sistemului vamal.

Vreau să știu termene clare de implementare a sistemului de e-facturare, sigiliul electronic împreună cu Radarul Mărfurilor, facturi electronice pentru toate achizițiile din sistemul public, facturi electronice pentru toate produsele accizabile sau cu risc mare de evaziune”, a declarat Marcel Ciolacu.

Continue Reading

Mai multe Știri interne

To Top