Faxnews

Zodia care poate câștiga foarte mulți bani. Vin zile norocoase pentru ea

Lifestyle

Urmează cea mai agresivă Lună Nouă din acest an, în 13 noiembrie. Patru zodii vor fi afectate de acest fenomen

Urmează cea mai agresivă Lună Nouă din acest an, în 13 noiembrie. Patru zodii vor fi afectate de acest fenomen

Astrele au transmis un avertisment! Urmează cea mai agresivă Lună Nouă din anul 2023! Anul se termină cu stări neobișnuite pentru patru zodii din horoscop, care vor fi profund afectate de acest fenomen. Totul se va întâmpla mâine, 13 noiembrie 2023.

Patru zodii din horoscop au primit un avertisment din partea astrelor. Ziua de mâine va fi mai dificilă decât ar fi crezut, când își va face apariția cea mai dură Lună Nouă din acest an. Acest fenomen s-a produs de mai multe ori în ultima perioadă, însă de această dată energiile vor fi cu totul diferite.

Urmează cea mai agresivă Lună Nouă din acest an, în 13 noiembrie

Fenomenul va lovi patru zodii din horoscop în doar o zi. Au mai rămas câteva ore până când energia nativilor se va schimba, iar persoanele din jurul lor vor fi nevoite să înțeleagă stările prin care vor trece.

Cea mai agresivă Lună Nouă din acest an își va spune cuvântul în ceea ce privește starea pe care o vor avea. Urmează o zi de luni dificilă pentru ei.

Cele patru zodii afectate de fenomen sunt Leu, Taur, Scorpion și Vărsator. Ei sunt nativii care vor fi cei mai agresivi mâine, 13 noiembrie 2023. Însă, Luna Nouă va fi în conjuncție cu planeta Marte, cunoscută drept cea mai agresivă planetă dintre toate.

De asemenea, zodia Scorpion este considerată cea mai intensă, astfel că stările pe care toate zodiile din horoscop le vor simți vor fi puternice. Apropiații lor trebuie să îi înțeleagă și să le ofere timpul de care au nevoie, având în vedere că acest fenomen se repetă o dată la câteva luni.

Ultima Lună Nouă s-a produs în 15 septembrie

Astrologii au anunțat ultima Lună Nouă în data de 15 septembrie, când zodiile au avut ocazia să își găsească propriul drum în viață, iar energiile au fost foarte benefice pentru ei.

Una dintre zodiile care a avut o perioadă prosperă în urma acestui fenomen este zodia Berbec, pentru care Luna Nouă a fost un real beneficiu. Ei bine, nu putem să spunem și despre fenomenul de mâine același lucrul, căci energiile vor fi cu totul diferite.

Continue Reading

Mai multe Lifestyle

To Top