Faxnews

Știri interne

Veste cumplită despre Bruce Willis! Fiica sa a făcut anunțul

Veste cumplită despre Bruce Willis! Fiica sa a făcut anunțul

Vestea zilei despre Bruce Willis! Fiica actorului a dezvăluit de ce familia sa a fost atât de deschisă în ceea ce privește diagnosticul de demență al starului de la Hollywood.

Vestea zilei despre Bruce Willis! Fiica actorului, Tallulah Willis, a dezvăluit de ce familia sa a fost atât de deschisă în ceea ce privește diagnosticul de demență al starului de la Hollywood.

Bruce Willis a fost diagnosticat cu FTD în luna februarie
În luna februarie a acestui an, familia lui Bruce Willis a anunțat că celebrul actor a fost diagnosticat cu demență frontotemporală (FTD). Potrivit fiicei sale, aceasta este o „boală cognitivă agresivă – formă de demență – foarte rară”.

Întrebată de ce a decis familia sa să fie atât de deschisă în ceea ce privește diagnosticul crunt primit de starul de la Hollywood, Tallulah Willis a răspuns:

„Ei bine, cred că este vorba de două aspecte. Pe de o parte, este ceea ce suntem noi ca familie, dar, de asemenea, este foarte important pentru noi să răspândim conștientizarea acestei maladii – FTD…

Dacă putem lua ceva cu care ne luptăm ca familie și individual, pentru a ajuta alți oameni, pentru a transforma acest lucru și a face ceva frumos din el, asta este cu adevărat special pentru noi.

Și pe de cealaltă parte, a fost o modalitate foarte frumoasă pentru mine de a mă vindeca prin asta să devin un fel de „arheolog” lucrurilor al tatălui meu – lumea lui – al micilor lui bibelouri și fleacuri.”

Muzica îi leagă pe Bruce Willis și pe fiica sa
Aceasta a mai dezvăluit faptul că muzica este una dintre marile plăceri ale lui Bruce Wills, dar și o parte importantă a dezvoltării ei alături de celelalte surori ale sale.

„Muzica reprezintă o mare parte din modul în care îmi petrec timpul cu el acum. Îmi place să cânt și să stau în această energie a iubirii.

Este cu adevărat special și ceea ce văd este iubire atunci când sunt cu el. Știu că tatăl meu mă iubește”, a spus actrița pentru Daily Mail.

Tallulah, în vârstă de 29 de ani, este fiica cea mică a lui Bruce Willis din căsnicia cu Demi Moore. Aceștia mai au doi copii, pe Rummer, în vârstă de 35 de ani, și Scout, în vârstă de 32 de ani. Cei doi actori s-au căsătorit în 1987 și au divorțat în 2000.

Starul de la Hollywood s-a însurat ulterior cu Emma Hemming, cu care are două fiice, Mabel, în vârstă de 11 ani, și Evelyn, în vârstă de 9 ani.

Actorul și-a pierdut abilitățile lingvistice
Amintim că recent, regizorul Glenn Gordon Carron, creator al celebrului serial al anilor 80, „Moonlighting”, în care Bruce Willis a jucat alături de Cybill Shepherd, a declarat că sănătatea actorului s-a deteriorat până la punctul în care vedeta „vede acum viața printr-o ușă cu ecran”.

Caron a spus că Bruce Willis era un cititor pasionat, dar, din păcate, acum nu mai are abilitățile lingvistice de a se bucura de lectură. Caron susține că îl vizitează lunar pe bunul său prieten și simte că Willis îl recunoaște, chiar dacă doar pentru o perioadă scurtă de timp.

Încercând să descrie o astfel de întâlnire cu prietenul său, regizorul a spus că e ca și cum Willis „vede viața printr-o ușă cu ecran”. Mai multe despre acest subiect puteți citi aici.

Continue Reading

Mai multe Știri interne

To Top