Faxnews

Știri interne

Veste tragică despre Celine Dion! Sora artistei a făcut anunțul

Veste tragică despre Celine Dion! Sora artistei a făcut anunțul

Sora artistei Celine Dion a făcut un tragic anunț despre starea de sănătate a popularei cântărețe. Iubita vedetă internațională trece prin clipe cumplite. Ce se întâmplă în aceste zile?

De câțiva ani, Celine Dion s-a retras din viața publică din cauza unei afecțiuni neurologice grave, cunoscută sub numele de „sindromul persoanei rigide”.

Deși și-a păstrat speranța de a găsi un tratament care să-i amelioreze simptomele, celebra artistă canadiană a pierdut controlul asupra mușchilor săi. Cea care a făcut această mărturisire îngrijorătoare este sora importantei cântărețe.

La împlinirea unei perioade de un an de la anularea turneului mondial al lui Celine Dion, sora ei, Claudette, în vârstă de 74 de ani, a indicat că întoarcerea artistei pe scenă va mai dura ceva timp.

Afecțiunea progresivă și incurabilă a lui Celine afectează grav mobilitatea. Afecțiunea îi provoacă organismul să își atace celulele nervoase, afectându-i mobilitatea.

Sora ei a menționat cu tristețe că Celine muncește din greu, dar nu mai are control asupra mușchilor săi. Faptul că artista a fost întotdeauna disciplinată îi provoacă o durere cu atât mai adâncă.

Sora vedetei a subliniat că artista a depus mereu eforturi susținute și a adăugat că, în visele lor, obiectivul rămâne să revină pe scenă. În privința posibilității de a transforma acest vis în realitate, sora și-a exprimat incertitudinea.

„Muncește din greu, dar nu are control asupra mușchilor ei. Ceea ce îmi frânge inima este că a fost întotdeauna disciplinată. Ea a muncit mereu din greu. Este adevărat că atât în visele noastre, cât și în ale ei, scopul este să revină pe scenă. În ce realitate? Nu știu”, a spus sora artistei.

Claudette a dezvăluit în prealabil că, în ciuda colaborării cu „cercetători de top din domeniu”, a constatat puține îmbunătățiri în starea de sănătate a lui Celine Dion.

Sora artistei a comunicat pentru „Le Journal de Montreal” faptul că nu a fost găsit niciun medicament care să aibă un efect pozitiv. Totuși, cele două surori încearcă din greu să își păstreze speranța.

„Corzile vocale sunt mușchi, iar inima este, de asemenea, un mușchi. Pentru că este 1 caz dintr-un milion, oamenii de știință nu au făcut atât de multe cercetări pentru că nu a afectat atât de mulți oameni. (…)

Unii oameni și-au pierdut speranța pentru că nu toate bolile sunt bine cunoscute. Dacă ai ști numărul de apeluri telefonice pe care le primește fundația noastră despre Celine! Oamenii ne spun că o iubesc și se roagă pentru ea. Primește atât de multe mesaje, cadouri și crucifixe binecuvântate”, a mai spus sora ei.

Celine Dion este o celebră cântăreață canadiană, născută pe 30 martie 1968. Ea este cunoscută pentru vocea sa puternică și versatilitatea sa muzicală. Dion a devenit una dintre cele mai influente și de succes artiste din industria muzicală internațională.

Istoricul său în domeniul muzicii pop a fost marcat de numeroase hituri. Amintim „My Heart Will Go On”, cântecul tematic al filmului „Titanic”, care i-a adus o notorietate mondială. Celine Dion a câștigat numeroase premii Grammy și alte distincții importante în cariera sa, confirmându-i statutul de artistă excepțională.

Pe lângă cariera sa muzicală, Celine Dion este cunoscută și pentru reziliența și devotamentul său față de familie. Ea a trecut prin momente dificile, inclusiv pierderea soțului ei, Rene Angelil. Acesta a fost și managerul ei, dar a reușit să își continue cariera și să își mențină poziția în industrie.

Celine Dion este un nume consacrat în lumea muzicii pop, fiind recunoscută atât pentru interpretarea sa emoționantă, cât și pentru contribuțiile semnificative la cultura muzicală internațională.

Continue Reading

Mai multe Știri interne

To Top