Faxnews

Știri interne

Vestea dimineții despre Veta Biriș! Este anunțul momentului despre Doamna Moților

Vestea dimineții despre Veta Biriș! Este anunțul momentului despre Doamna Moților

Veta Biriș și-a sărbătorit recent ziua de naștere, însă aceasta nu a mai fost la fel ca înainte. Chiar în ziua în care s-a născut, “Doamna Moților” a preferat să meargă la cimitir.

Veta Biriș este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară din România. Interpreta, care i-a bucurat ani la rândul pe români cu vocea sa, a împlinit recent vârsta de 74 de ani.

Ea a petrecut alături de cei dragi la Alba și i-a avut lângă ea pe copii și pe nepoți, însă nu au lipsit nici surorile sale.

“Mulțumesc de urări. Am terminat de spălat vasele. Am petrecut, dar nu ca altădată, până seara târziu. Am avut două surori de la Sibiu. Au stat cu ele și am mâncat împreună. Copiii sunt tot pe aici, pe aproape, la 20 de kilometri de noi. Unul are oameni la lucru… fiecare cu treburile lui. Dar important este că am mâncat împreună și că ne-am simțit bine cu toții“, spune interpreta de muzică populară.

Veta Biriș a mers la mormântul fraților ei
Interpreta de muzică populară a povestit că a primit foarte multe urări de ziua sa și că s-a simțit foarte bine știind că sunt mulți oameni care se gândesc la ea.

“De o vreme încoace, toate aniversările mele au fost la fel de frumoase. M-am bucurat din an în an de tot mai mulți admiratori și chiar nu am reușit să citesc mii de mesaje, de peste tot. E adevărat că e foarte obositor să stai 6-7 ore cu telefonul. Dar, în același timp, ai și satisfacția că sunt atâția oameni care se gândesc la tine, de toate categoriile, până la cel mai înalt nivel“, spune artista.

Ea a mai declarat, pentru viva.ro, că a simțit nevoia ca de ziua ei să meargă la mormântul fraților ei și să le lase o floare, semn că nu i-a uitat.

“Că sunt alături de tine și îți transmit un gând bun și ăsta e cel mai minunat lucru. Iar la atâta bucurie cât am avut astăzi, am simțit nevoia să mă duc aici, în cimitir. Mi-au murit doi frați… Am zis să le duc o floare, să simtă și ei că nu i-am uitat și că ne-am gândit la ei. Ne-am fi dorit să fie și ei aici, aproape de mine. Dar așa s-a întâmplat“, a mai spus ea.

Veta Biriș și-a pierdut frații anul trecut
Anul trecut a fost unul groaznic pentru interpreta de muzică populară și asta din cauză că cei doi frați ai săi s-au stins din viață.

Unul dintre ei a decedat chiar la nunta fiicei uneia dintre surorile sale.

“Amândoi au murit într-o lună și jumătate, în urmă cu un an. Erau destul de tineri, unul la vârsta de 61 și unul la 67 de ani. Am fost șase. Ei doi au murit și noi patru, fetele, am rămas în viață. Dar asta e viața, mergem mai departe. Se întâmplă atâtea lucruri neașteptate… de nu poți să crezi. Cel mic, de 61 de ani, a murit la nunta fetei surorii mele. Îți dai seama ce nenorocire“, spune artista.

Continue Reading

Mai multe Știri interne

To Top