Faxnews

Știri interne

Zodia care a tras cea mai proastă carte! Vine o furtună în viața ei. Se va lăsa cu mult scandal și furie. Mihai Voropchievici, previziuni

Zodia care a tras cea mai proastă carte! Vine o furtună în viața ei. Se va lăsa cu mult scandal și furie. Mihai Voropchievici, previziuni

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru zilele care urmează. O zodie va fi bulversată și se transformă total.

Conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, este vorba despre Vărsător. Nativii acestei zodii se vor confrunta cu o situație bulversantă, care naște furie, dar și un orgoliu rănit.

Sunt foarte nervoși și au chef de ceartă. Stai departe de ei, pentru că sunt imprevizibili. Mai mult de atât, anumite relații ar putea suferi o ruptură violentă tocmai din cauza acestei atitudini, scrie news18.ro.

„Vărsătorul are chef de furtună. Te bulversează o situaţie, eşti plin de furie, orgoliu ţi-e rănit, nervii sunt întinşi, iar de aici nu mai sunt decât doi paşi până la dispute. Aveţi grijă că tot ceea ce manifestaţi negativ poate conduce la o ruptură violentă”, avertizează Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici, sfat important pentru această zodie

Pentru nativii din zodia Pești, numerologul anunță de asemenea o perioadă complicată. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt neliniștiți.

Mai mult de atât, intră în rivalități cu alte persoane fără un motiv anumite. Mai bine să se gândească de două ori înainte să facă ceva și să găsească o persoană în fața căreia să se confeseze. Îi va ajuta mult.

„Peștii au o carte neutră care îi caracterizează pe ei în general, prin ezitare, îndoială, dualitate, lene, nelinişti. De multe ori chiar rivalitate cu colegii de la serviciu… Înainte de a acţiona sfatul este să luaţi ceva timp de respiro, reflectaţi bine, iar după aceea să aveţi o întâlnire şi să vă spuneţi ce aveţi pe suflet”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.

Continue Reading

Mai multe Știri interne

To Top