Sofia Vicoveanca nu se așează pe scaun în emisiuni în port popular

Media/TV

Sofia Vicoveanca nu se așează pe scaun în emisiuni în port popular

Sofia Vicoveanca este una din cele mai apreciate artiste de muzică populară și una din cele mai modeste. Deși cântă de mai bine de 61 de ani și este apreciată de milioane de români, artista este extrem de modestă și cel mai mult pe lume iubește oamenii și florile.

La fiecare invitație pe care o primește de la un post de televiziune pentru a paricipa ca invitată în emisiuni, Sofia Vicoveanca se gătește ca pentru un concert de mare anvergură.

Sofia Vicoveanca in port popular la fiecare aparitie publica
Sofia Vicoveanca in port popular la fiecare aparitie publica

De ce nu se așează pe scaun Sofia Vicoveanca la emisiunile TV?

În 60 de ani de carieră a participat la sute de emisiuni, de la televiziunea publică, la cea privată. De fiecare dată Sofia Vicoveanca are o singură condiție, nu se așează pe scaunele puse la dispoziție în platou, decât dacă decorul este absolut necesar.

De multe ori, roagă cu foarte mult bun simț regizorul de platou sau producătorul, să îi ofere un cadru în care să nu se așeze sau să cânte înainte. Motivul este unul atât de simplu, cum este și domnia sa: nu vrea să cânte cu portul popular șifonat.

Consideră că este lispă totală de respect față de public să nu fie perfect prezentabilă și atunci adoptă această metodă indiferent cât durează emisiunea.

Dacă cumva este necesar să se așeze pe scaune îi roagă pe cameramani să dea cadre mai stranse pentru a nu se vedea la televizor costumul șifonat.

O altă surpriză pentru mulți este că nu are pretenții să fie adusă de la Suceava, acolo unde locuiește cu mașini sau avionul. Preferă mereu să ia trenul.

De asemenea nu cere bani niciodată pentru aparițiile sale și nici nu stă la hotel, deobicei pleacă imediat după emisiune la gară unde se îndreaptă cu trenul spre casă.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top