patru victorii, urmat de Chef Cătălin Scărlătescu, juratul care a marcat trei victorii, și Chef Florin Dumitrescu,

Media/TV

Anunț de ultimă oră de la Antena 1! Chefi la cuțite revine pe micile ecrane cu un sezon festiv

Chefi la cuțite este unul dintre cele mai iubite show-uri TV, pe care fanii îl așteaptă cu nerăbdare. Emisiunea culinară a avut o pauză destul de îndelungată, dar producătorii au făcut marele anunț că îi vom putea urmări din nou pe cei trei chefi și concurenții care vor să demonstreze cât de buni sunt în bucătărie.

Când începe Chefi la cuțite

Chefi la cuțite este unu dintre cele mai iubite show-uri ale momentului. Emisiunea de gătit face ravagii încă de la debutul său și atrage o mulțime de telespectatori cu fiecare ediție. Se pare, însă, că sezonul 10 va fi unul de-a dreptul senzațional, la care s-a muncit din greu.

Vezi și: Chef Florin Dumintrescu a terminat dieta. Ce a mâncat de a slăbit 10 kilograme în 21 de zile

Producătorii au anunțat că noul sezon începe din toamnă, după un an de pauză, in care toți au crezut că Antena 1 a renunțat la acest format. Lupta se va da tot între între jurații Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, dar producătorii promit că provocările vor fi mult mai mari și al zecelea sezon va scrie istorie.

Gina Pistol revine la cârma emisiunii

Competiția este tot mai mare in rândul celor trei Chefi, care aspiră la titlul cel mare. Până acum, chef Sorin Bontea a înregistrat patru victorii, urmat de Chef Cătălin Scărlătescu, juratul care a marcat trei victorii, și Chef Florin Dumitrescu, cu doar două câștiguri în palmares. Se luptă din nou pentru amulete și vor avea parte aici de experiențe unice, vor întâlni concurenți de excepție și vor lega prietenii.

Gina Pistol revine și ea la cârma emisiunii, după mai  bine de un an de când s-a retras din activitate pentru a se ocupa de creșterea fetiței sale. Filmările pentru marele show au început deja, iar sursele spun că Gina este plină de viață și are o poftă mare de muncă. Televiziunea i-a lipsit și acum se bucură din plin de tot.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top