Avertisment ANM de ultim moment! Cod portocaliu de ploi și vijelii. Ce localități sunt afectate de schimbarea de vreme

Știri interne

Alertă imediată! Vin furtuni și vijelii puternice

Alertă imediată! Vin furtuni și vijelii puternice

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a făcut un anunț important de ultimă oră! Specialiștii au transmis o nouă alertă meteo imediată, pentru mai multe localităţi. La această oră este Cod portocaliu de vijelii și averse.

Administrația Națională de Meteorologie a emis un nou anunț meteo ce vizează țara noastră. Chiar dacă avem temperaturi extrem de ridicate în termometre, precipitațiile își fac zilnic apariția în aproape toată țara.

Cod portocaliu de ploi și vijelii în mai multe zone din țară

Meteorologii ANM au emis, în după-amiaza de marți, o avertizare Cod portocaliu de vijelii și averse. Acest anunț vizează mai multe localități din județele Neamț și Bacău.

Astfel că, potrivit ANM, localitățile vizate de avertismentul de ultim moment sunt Filipești, Săucești, Negri, Berești-Bistrița, Dămienești, Roșiori, Itești din județul Bacău și Roman, Cordun, Horia, Trifești, Ion Creangă, Icușești, Bahna, Secuieni, Valea Ursului, Moldoveni, Făurei din județul Neamț.

Ei bine, specialiștii meteo susțin că aceste zone se vor semnala intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 70-80 km/h, vijelie puternică, descărcări electrice, grindină și local averse care vor acumula 20 l/mp.

Mai mult decât atât, avertizarea este în vigoare marți până la ora 19.00.

Continue Reading
To Top