Știri interne

Clasamentul femeilor: de la cea mai rea la cea mai buna, in functie de zodie

Clasamentul femeilor: de la cea mai rea la cea mai buna, in functie de zodie

Cele mai rele semne zodiacale, clasificate conform astrologiei

1. Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Îmi pare rău, dar persoanele născute în zodia Fecioară adesea lasă mult de dorit. Fie că e vorba să rănească pe cineva sau să joace cu inima cuiva, oferă-le ocazia să critice pe altcineva și vor fi primii care o fac. Din păcate, se joacă cu mintea oamenilor.

Dar nu toate caracteristicile Fecioarei sunt rele; ei sunt întotdeauna cei care acordă atenție detaliilor și sunt buni ascultători.

2. Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul poate fi cel mai rău și, când este așa, se bucură de asta. Durerea ta este plăcerea lor, cu cât mai multă durere, cu atât mai bine. Răul pe care îl provoacă nu este doar emoțional, deoarece nu le pasă să fie conducătorul care lovește și fuge de la locul faptei râzând.

Dar! Dacă vreodată ai nevoie de talentele lor, ei au cea mai mare determinare și curaj dintre toate semnele zodiacale.

3. Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Plini de înșelăciune și lipsă de loialitate, Vărsătorii știu cu adevărat cum să lase pe cineva în impas. Cel mai bine este să îi eviți, chiar și în situații de urgență.

Cu toate acestea, dacă ai nevoie de o soluție, Vărsătorul este foarte bun în a gândi în afara tiparelor.

4. Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Probabil pentru că Berbecul este inteligent, ei folosesc inteligența în modul lor răutăcios și, da, sunt foarte răi. Defectul lor constă în faptul că sunt foarte talentați în a fi răi.

Dar Berbecul este și aliatul tău de încredere; numai atunci când le intri în cale simți căldura.

5. Leu (23 iulie – 22 august)

Felul în care Leul te înțeapă pe la spate este atât de înfiorător, încât ți se va întoarce capul. Vor fi primii care îți vor spune ceva devastator și totul în numele “învățării unei lecții”.

Vreau să spun, este doar pentru că sunt pasionați să te ajute să devii cea mai bună persoană posibilă.

6. Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul este rău pentru că este interesat doar de el însuși. Adesea egoist și centrul atenției, Săgetătorul nu încearcă să se joace cu tine, dar o va face dacă este împins.

Nu sunt în totalitate răi. Au o atitudine extrem de optimistă care poate fi contagioasă.

7. Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanța nu e tocmai grozavă pentru că încearcă prea mult să fie ceea ce nu sunt. Asta nu e teribil totuși, nu? Le place să ordoneze lucrurile și să le facă plăcute estetic, așa că ar putea fi de ajutor când redecorezi.

8. Pești (19 februarie – 20 martie)

Mucalitii care nu se opresc niciodată să acapareze toată atenția, Peștii sunt enervanți și te fac să-i privești. Dar uneori merită atenția, având în vedere creativitatea ingenioasă pe care o dețin.

9. Rac (21 iunie – 22 iulie)

Nu te aștepta ca lucrurile să meargă fără probleme când e Rac în preajmă, pentru că ei sunt fericiți doar când se plâng. Dar chiar dacă se plâng, cel puțin Racul se va prezenta când alte semne nu ar face-o.

10/ Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii sunt și ei enervanți. Da, da. Încearcă să-i faci pe acești oameni să se angajeze într-adevăr la ceva. Partea bună? Sunt extrem de adaptați. Nebunește de adaptați. Pot face față oricăror provocări pe care viața le aruncă spre ei.

11. Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Încearcă să găsești o zi când Capricornul nu e enervant și vei fi o persoană foarte norocoasă. Probabil pentru că vei fi la mile distanță de acest judecător. Capricornul e enervant pentru că le place să-ți spună cât de groaznic ești cu adevărat. Așa e ei și din cauza asta sunt enervanți.

Dar ce le mai place este că sunt albina harnică a zodiacului. Ai nevoie de ceva făcut? Lasă un Capricorn să se ocupe de asta.

12. Taur (20 aprilie – 20 mai)

Ugh, Taurii sunt enervanți pentru că pur și simplu nu vor face nimic care nu e exact ceea ce vor ei să facă, iar dacă cedează să-ți facă un favor, pregătește-te să afli cât de mult suferă.
Deși sunt foarte încăpățânați, Taurii sunt cei mai de încredere din zodiac. Poți avea încredere în aproape orice cu ei.

Continue Reading
To Top