Știri interne

Cătălin Bordea și Livia au divorțat la notar. Prima declarație a artistului

Cătălin Bordea și Livia au divorțat la notar. Prima declarație a artistului

Cătălin Bordea și Livia au divorțat oficial. Este vestea momentului în lumea mondenă din România. Zvonurile despărțirii dintre Cătălin și Livia Bordea s-au dovedit a fi cât se poate de reale. Cei doi au divorțat în urmă cu scurt timp, pe cale amiabilă, fără a fi implicați în vreun scandal mediatizat, chiar la notar. Iată cele mai noi informații despre divorțul momentului din showbiz-ul românesc! Nimeni nu se aștepta la o astfel de decizie din partea lor!

Lumea mondenă a fost zguduită de încă o veste-bombă, după ce s-a zvonit că Livia și Cătălin Bordea au semnat actele de divorț în fața notarului. Recent, publicația cancan.ro. anunța faptul că cei doi sunt deja liberi de contract și au divorțat oficial.

Cătălin Bordea și Livia formau un cuplu încă din anul 2012, urmând ca în anul 2019 să-și ducă relația la alt nivel și să își unească destinele în fața lui Dumnezeu. Din păcate, relația lor a început să se zdruncine, moment din care au făcut tot posibilul pentru a-și salva iubirea. Acum, după 11 ani petrecuți împreună, Cătălin Bordea și Livia au ajuns la capătul puterilor.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că după zvonurile despărțirii, nici el, dar nici ea, nu au dezvăluit nimic cu privire la relația lor. Au lăsat fanii să tragă propriile concluzii, însă recent el a ieșit în față și a făcut o serie de declarații cu subînțeles, fără a spune ceva legat de divorț.

„Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din America Express cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari.

Mama panicată că i-a recidivat cancerul. Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și fața de șansa pe care am primit-o de la viață. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate’, a declarat Cătălin Bordea în exclusivitate pentru sursa de mai sus.

De asemenea, imediat după zvonurile despărțirii, apropiații cuplului au decis să spună lucrurilor pe nume, argumentând că celebrul comediant a făcut tot ce putea pentru a-și salva relația, despărțirea fiind una pe bune.

Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. El a fost cel care s-a opus categoric acdestei despărțiri, o iubește enorm.

A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care în sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt depărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei’, dezvăluia un apropiat al actorului, pentru sursa menționată, imediat după zvonurile despărțirii.

Continue Reading
To Top