Știri interne

Cea mai neagră veste despre Shannen Doherty din Beverly Hills

Cea mai neagră veste despre Shannen Doherty din Beverly Hills

Actrița Shannen Doherty își informează urmăritorii de pe rețelele sociale cu privire la răspândirea cancerului de sân.

Starul din “Beverly Hills, 90210” a postat marți un videoclip pe contul său de Instagram verificat în care apare în timp ce primește tratament, iar lacrimile îi umplu ochii. Subtitrarea videoclipului începea cu data de “12 ianuarie 2023”.

“Pe data de 5 ianuarie, scanarea mea CT a arătat metastaze în creier. Videoclipul de ieri arăta procesul de ajustare a măștii pe care o porți în timpul radioterapiei la creier”, se arată în subtitrare. “Pe 12 ianuarie, a avut loc prima rundă de radioterapie.”

“Teama mea este evidentă. Sunt extrem de claustrofobă și se întâmplau multe în viața mea”, a scris Doherty, în vârstă de 52 de ani. “Mă consider norocoasă pentru că am medici grozavi, cum ar fi Dr. Amin (Mirhadi), și tehnicienii uimitori de la Cedar Sinai. Dar această frică… Turbulența… Momentul în care totul s-a întâmplat… Așa arată cancerul.”

Starul din “Charmed” a fost diagnosticat inițial cu cancer la sân în 2015, care a intrat în remisie doi ani mai târziu. În 2020, Doherty a anunțat că cancerul s-a întors, s-a răspândit și este în stadiul 4.

Continue Reading
To Top