Știri interne

Mariana Cojocaru, horoscop pana la 1 August 2023

Mariana Cojocaru, horoscop pana la 1 August 2023

Horoscop pana la 1 August 2023. Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat la Antena Stars, previziunile astrale pentru toate zodiile. Potrivit Antena 3, vor fi schimbari pentru unele zodii, blocaje karmice pentru altele, dar si provocari.

Berbec

Berbecul are inscris pentru luna iulie anumite examene foarte importante, de tip chironian. Axa karmica paraseste Taurul si Scorpionul in luna iulie si va intra in Berbec si Balanta. Acolo, prima planeta cu care rezoneaza este Chiron, care nu este o planeta simpla. Acest Chiron va intra tot in luna iunie in miscare retrograda. Deci ce nu ai inteles vei fi acum intrebat la examenul vietii, pentru ca anumite testari se fac chiar in timpul vietii. Cum se zice, pana la Dumnezeu te mananca sfintii. Prin urmare, Berbecii trebuie sa fie acum atenti in zona sentimentala, daca relatia merita sau nu merita.

Atentie ce relatii pot sa atraga, pentru ca e foarte important gradul de compatibilitate cu partenerul. Sunt incercari, sunt anumite tensiuni, pentru ca avem Lilith care considerat malefic, Marte care este considerat malefic, Venus este pozitiv, dar intra in miscare retrograda. Deci tot ce tine de trecutul sentimental neimplinit, lucruri care s-au acumulat acum se pot dezlantui, declansa si nu oricum. Deci Berbecii, la aceste examene chironiene trebuie sa inteleaga daca au deschidere pe destin sau daca ceva s-a blocat si nu oricum.

Taur

Taurii au si ei incercari pe destin, cum ca si cum destinul ar fi supus unor sporturi extreme. E riscant, are un grad de risc foarte mare si nu intamplator, pentru ca acolo avem niste energii vulcanice, iar aspectele din Taur fac un marcaj astral interesant, de cuadratura cu planetele din Leu.

Vestea buna este ca axa karmica paraseste Taurul, dar provocarile raman pe masura, pentru ca cei care nu au inteles ce aveau de inteles in ceasul al 12-lea atentie, acum se pot trezi incoltiti, bagati in corzi de aceste aspecte grele. Atentie mare de tot la relatia cu familia, la sanatate. Acolo sunt conflicte, certuri, dispute, suparari, chiar incercari, pierderi.

Gemeni

La Gemeni, destinul lor pare sa fie infranat, gripat sau pur si simplu ca un mecanism sa se blocheze din cauza faptului ca nu a fost intretinut in timp cum trebuia, ca la o masina. Prin urmare, in iulie si august, acest destin necesita urgent reparatii, nu carpeli. Gemenii in general sunt foarte simpatici, ei stiu cum sa se fofileasca, sa rezolve, doar ca nu putem sa taraganam lucrurile.

Prin urmare, Gemenii trebuie sa inteleaga acum, dincolo de aspectele care tin de spiritualitate, de studii, daca merita anumite deplasari sau nu, decizii care tin de jobul lor sau de studii in strainatate, de reorientare profesionala. Nici macar nu stiu daca sunt pe o directie corecta. Are momente in care parca simte ca-i fuge ceva de sub picioare. Recomandari: atentie la comunicare, pentru ca in momentul in care discutam de un aspect de blocaj treci de la o stare la alta cu o rapiditate foarte mare si acum riscul este sa te agiti, sa te enervezi, sa te certi cu toata lumea.

Rac

Pentru nativii Rac se contureaza dileme, in sensul in care nu gasesc raspunsuri la anumite intrebari care-i preocupa si ii preseaza de foarte multa vreme, probleme existentiale. Unele pot sa fie chiar concrete: de faptul ca nu si-au rezolvat anumite situatii care tin de cariera, de job, de business, de contracte, nu stiu cum sa incheie, sa negocieze, sa discute de chestiuni care tin de bani, bunuri de valoare, chiar de pierdere.

In anumite perioade trebuie sa stii sa te pui la adapost. Recomandari pentru nativii Rac, la modul general: clar trebuie sa deschida ochii bine de tot, pentru ca exista acolo niste riscuri si pot fi supusi unor presiuni si unor pierderi care nu ii vor lasa pe Raci indiferenti. Deci, vigilenta maxima.

Leu

La ei este o incarcatura foarte mare. Cand vorbim de Lei, care, de regula, sunt mai ocrotiti decat altii, trebuie sa stie ca in perioada urmatoare nu va fi foarte simplu. Conjunctia Lilith-Marte cu Venus si Venus retrograd din a doua jumatate a lunii, care deja, din punctul meu de vedere, este vizibila si este activa, trebuie sa-i puna in garda pe Lei. Tensiunile nu sunt simple, sunt din foarte multe puncte de vedere, chiar periculoase sau incisive sau ii pot pune pe Lei in situatii care sa provoace fie suferinta, fie lacrimi, fie afectiuni, pentru ca Luna neagra se duce pe sanatate, fie chestiuni foarte riscante si ascunse de care inca nu-si dau seama.

Prin urmare, vestea buna la Lei este data de faptul ca anumiti Lei se pot indragosti rapid. Vestile mai putin bune pot sa tina de risc de accidente, risc de conflicte asa care izbucnesc din senin, risc de afectiuni, dar de care nici macar nu banuiesti, nu-ti dai seama. Asadar, vigilenta si cumpatate si la Leu.

Fecioara

Pentru Fecioara, lucrurile stau un picut mai binisor decat la Leu. Dar e o luna in care apar tot felul de conflicte interioare, de dileme si de cumpene. Toate acestea sunt inscrise pe un sector astral foarte sensibil in cazul Fecioarei, pentru ca acolo se contureaza un soi de dusmani invizibili si dusmani vizibili. Cei vizibili se cam stiu, dar nu toti. Noi avem impresia ca totul este tehnic, rece, calculat si matematic.

Nu. Ele toate in profunzime aduna ceva sau provoaca ceva, o stare. Care este gradul de compatibilitate? Ma refer la latura sentimentala si la relatiile de familie din interiorul familiei si la relatia cu copiii sau pe un cerc mai restrans.

Balanta

La Balanta, greul abia de acum incepe, pentru ca trece axa si va intra karma negativa. Balanta poate sa nu-si dea seama acum decat o parte, 30% dintre ele. Greul abia incepe. Evident ca prima vizata este misiunea karmica de viata cu care au fost investiti pe pamant. Pe urma discutam de structura lor ca si caracter, personalitate, daca sunt mai puternici, daca sunt mai slab, ce trebuie sa corecteze, de ce nu au corectat.

Pentru ca este ceasul al 12-lea si nu cred ca a venit cineva care sa faca umbra pamantului degeaba. Si luna iulie pentru ei este cu incercari, in primul rand pe zona emotionala interioara, pe urma sentimentala, afectiva, pe urma pe zona de cariera, job. Daca ai ajuns acolo unde trebuia sa ajungi, pentru ca provocarile abia incep, abia se contureaza.

Scorpion

Scorpionul mai scapa de poveri, dar apar schimbari bruste pe zona carierei. Schimbarea brusca ii poate pune in dificultate, nu stiu incotro sa o ia. Pentru Scorpioni, in general, as spune ca este bine sa se cunoasca mult mai in profunzime cu destinul lor, cu tot.

Pentru ca aceasta axa karmica tinea mai degraba de soarta si multi isi accepta soarta. Prin urmare, trebuie sa fie foarte atenti la aceste schimbari, cum vin, la intrebarile pe care si le-au pus si n-au gasit raspuns, de ce n-au gasit raspuns, ce-i macina, de ce-i macina si mai ales, care sunt caile de rezolvare? Cele cinci planete retrograde exact aici vin si sunt ca si piesele de sah pe tabla destinului.

Citește continuarea pe notutati.info

Continue Reading
To Top