Băutura de vară care previne infecţia stomacului. Lidia Fecioru: “Se beau 100 de grame, de trei ori pe zi”
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, a dăruit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, un remediu pentru perioada de vară, o băutură care previne infecţia stomacului.
Este vorba despre helicobacter. Lidia Fecioru: “Se întâlneşte foarte des vara, bem foarte multe sucuri acidulate”.
Helicobacterul reprezintă o bacterie care infectează mucoasa stomacului și a duodenului.
Bioenergoterapeutul a dezvăluit cum se poate prepara bautura pentru a remedia acestă infectare la nivelul stomacului.
“Băutura se realizează din trei plante: sunătoare, coada şoricelului şi flori de gălbenele. Se face acest cocktail de câte două linguri de fiecare plantă în parte.
Se pun 6 linguri de plante, la un litru de apă şi se lasă la infuzat”, a explicat bioenergoterapeutul.
Lidia Fecioru specifică cum se administrează acest ceai de plante: “Se beau 100 de grame, de trei ori pe zi, înainte de masă, timp de 45 de zile”.