Știri interne

Monica Davidescu l-a amenințat pe Aurelian Temișan cu divorțul. Actrița este hotărâtă: „Îți spun în prezența fetelor!”

Monica Davidescu l-a amenințat pe Aurelian Temișan cu divorțul. Actrița este hotărâtă: „Îți spun în prezența fetelor!”

Monica Davidescu l-a amenințat pe Aurelian Temișan cu divorțul. Cei doi se iubesc de 28 de ani, dar sunt căsătoriți de 16. Rodul iubirii lor este Dora, în vârstă de 12 ani. Recent, o ceartă în bucătărie a făcut-o pe actriță să își amenințe soțul că se va despărți de el.

Monica Davidescu l-a amenințat pe Aurelian Temișan cu divorțul. Vedeta a povestit o întâmplare mai putin știută din mariajul cu juratul de la Te cunosc de undeva. Actrița a dezvăluit că și-a amenințat soțul cu divorțul, dacă îi mai aduce pește mare.

„Am o prietenă care a asistat la chestia asta. Aurelian a venit, la un moment dat, cu un monstru marin, un pește extrem de mare, de la cineva care pescuia. Eu acasă nu știu să feliez un pește extrem de mare, nu aveam instrumente pentru acest lucru.

L-am scos în curte, am cerut ajutorul unei vecine care a venit cu o lamă mai puternică, am chemat o prietenă: „Hai aici, hai să doborâm monstrul!’.După ce am doborât monstrul și l-am făcut pachețele ca să îl împart pe la toată lumea, căci nu aș fi putut să mănânc acel pește doar în familie, i-am zis: „Fii atent! Dacă vrei să ne înțelegem bine, toate bune până la bucătărie!’. Mai gătesc eu ceva, dar nu să feliez monștri marini. Dacă mai aduci vreodată vreun monstru așa, divorțez! Fii atent că îți spun în prezența fetelor!”, a povestit Monica Davidescu pentru Ego.ro.

Monica Davidescu a mărturisit ca principalul motiv pentru care a refuzat să ia numele lui Aurelian Temișan a fost legat de o dorință a tatălui său, care și-a dorit mult un băiat, ca să-i ducă numele mai departe.

„În buletin sunt Monica Davidescu. Pe scenă sunt Monica Davidescu. În viața de zi cu zi sunt Monica Davidescu, soția lui Aurelian Temișan. Nu am luat numele lui. Într-adevăr, 10 ani, pentru spectacolele de prezentare în barurile de noapte, am folosit apelativul Dora David.

(…) Oricum îți trebuie niște hârtii. Și dacă te cheamă la fel ca pe soțul, dacă vrei să pleci cu copilul trebuie să îți dea o hârtie. Așa e legea la noi. Eu însă mi-am păstrat numele de scenă și în buletin și după căsătorie. El și-a păstrat numele.

Asta și pentru că eu am vrut să duc mai departe numele tatălui meu care și-a dorit un băiat, dar nu a avut. S-a prăpădit și am zis că eu o să merg mai departe cu Davidescu. Surorile mele și-au schimbat numele după soții lor.

Fetița poartă numele amândurora: Temișan Davidescu Dora Maria. Nu știu dacă eu am făcut cel mai bine, pentru că biata copilă atunci când completează un formular are de scris și nu îi încape niciodată numele în formularul respectiv. Asta este”, a declarat Monica Davidescu.

Continue Reading
To Top