Știri interne

Vulpița a devenit mamă pentru a treia oară. Veronica Stegaru a adus pe lume un băiețel

Vulpița a devenit mamă pentru a treia oară. Veronica Stegaru a adus pe lume un băiețel

În urmă cu cinci zile, Vulpița a fost internată în spital, pentru că urma să aducă pe lume cel de-al treilea copil. Veronica Stegaru a născut un băiețel, iar Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, vă prezintă în exclusivitate detalii despre starea proaspetei mămici și fiul ei.

Bucurie mare în familia Vulpiței! Veronica Stegaru a devenit mamă pentru a treia oară, iar Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, vă prezintă detalii în exclusivitate.

Tânăra a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar proaspăta mămică urmează să fie externată mâine, având în vedere că Veronica și bebelușul ei sunt bine.

Acum cinci zile, Vulpița a fost internată în spital, pentru că urma să devină mamă pentru a treia oară. Se pare că micuțul nu s-a grăbit să vină pe lume, asta pentru că Veronica Stegaru a născut astăzi un băiețel perfect sănătos.

Vulpița și soțul său, Viorel, sunt mai fericiți ca niciodată de când în familie a apărut și cel de-al treilea membru. Cei doi nu au ales încă numele bebelușului, iar proaspăta mămică se simte bine și urmează ca mâine să fie externată.

Veronica mai are acasă doi copii, iar experiența a fost ușoară, precum cele două naștere, iar bebelușul a venit pe lume natural.

Despre acest moment important, surse apropiate Vulpiței ne-au spus că a fost cea mai ușoară naștere dintre cele trei și la termen, de aici și faptul că peste doar o zi va fi externată. Vulpița se bucură de aceste momente prețioase și își alăptează fiul.

Mai multe detalii pe SPYNEWS

Continue Reading
To Top