Știri interne

Bianca Dragusanu, dependenta de cosmetice si operatii estetice

Bianca Dragusanu, dependenta de cosmetice si operatii estetice

Bianca Dragusanu este cunoscuta pentru stilul ei extravagant si dorinta sa de a se ingriji in cele mai bune conditii. Recent, vedeta a facut o declaratie care a starnit multe controverse. In timp ce a discutat despre rutina ei de infrumusetare, Bianca a atacat femeile care prefera cremele ieftine, spunand ca ea este dependenta de cliniciile de infrumusetare si de operatiile estetice.

Bianca Dragusanu a atras atentia in urma cu ceva timp cand si-a facut mai multe interventii estetice. De atunci, aceasta a intervenit de mai multe ori pentru a-si imbunatati aspectul. Recent, vedeta a declarat ca este dependenta de clinicile de infrumusetare si de operatiile estetice, de botox, de acid hialuronic si de alte proceduri care o ajuta sa isi mentina aspectul tanar si frumos.

In cautarea celulitei perfecte

Intr-un interviu acordat pentru Ciao.ro, Bianca Dragusanu a vorbit despre ultima sa obsesie – celulita. Vedeta a povestit ca a gasit un aparat revolutionar la clinica medicului sau estetician din Cluj si isi doreste sa il incerce pentru a scapa de celulita de pe genunchi si coapse. In ciuda faptului ca va fi vanata si inflamata, acest lucru nu o descurajeaza, deoarece este obisnuita cu aceste proceduri si nu simte nicio durere.

Critica femeilor care prefera cremele ieftine

Bianca Dragusanu a facut o afirmatie controversata cu privire la femeile care se ingrijesc cu creme ieftine. Blondina spune ca prefera sa mearga la clinica medicului estetician si sa incerce toate procedurile care apar. In opinia ei, cremele de galbenele si cremele de ardei iute nu sunt eficiente, iar femeile care le prefera nu isi fac un serviciu. Bianca Dragusanu este de parere ca daca vrei sa arati bine, trebuie sa platesti pentru asta.

Declaratiile recente ale Biancai Dragusanu au starnit multe controverse, iar multi oameni au criticat-o pentru obsesia ei pentru procedurile de infrumusetare si interventiile estetice. Cu toate acestea, vedeta isi apara deciziile si spune ca este dispusa sa plateasca orice pentru a se simti bine in pielea ei. Fie ca este vorba de celulita sau de granulatiile de bioalcamid din buze, Bianca Dragusanu este hotarata sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a se simti frumoasa.

„Eu sunt dependenta de clinicile de infrumusetare si de operatiile estetice, de botox, de acid hialuronic.
Eu si cand nu imi fac ceva, tot ma gandesc sa fac ceva. Eu si in pauzele mele cand nu fac si deja au trecut vreo 2 ani sau 3, mi-am facut doar botox care e ceva superficial, sau acid hialuronic, care la fel.

Am sunat doctorita si am zis ca vreau sa vin la Cluj sa fac pentru ca a adus aparatul acesta genial despre care am citit recenzii superbe. Si i-am spus ca mai vreau sa-mi fac ceva la buze, si a zis ‘Eu nu-ti mai bag la buze nimic’ si am zis ‘Nu, de data asta vreau sa-mi scoti ce mi-am bagat eu acum 22 de ani’. Si anume bioalcamid, care s-a granulat asa ca niste bobite de orez pe care eu le simt, sunt palpabile.

Ele nu se vad, dar eu le simt si mi s-a pus pata pe ele. Nu mai vreau sa traiesc cu ele. Daca am trait 22, 23 de ani, pa, nu mai vreau. In momentul acesta nu mai vreau. M-am gandit eu sa fac asta si am zis ca eu stiu exact ce inseamna. O incizie, iei bisturiul, tai, se face anestezie locala cu xilina, tai cu bisturiul, faci incizie, scoti boaba de orez, ma cosi„, a spus Bianca Dragusanu, pentru Ciao.ro.

„Sunt imaginea unei clinici din Cluj, am o doctorita cu care rezonez foarte bine.
Am sunat-o pe doctorita mea, ea a primit un aparat care are 1000 de ace si introduce in piele colagen. Vreau sa imi fac pe la genunchi si pe coapse, pentru celulita. Intr-o anumita lumina am si eu celulita, pentru ca sunt om. Stiu si barbati care au celulita.

Mi-a zis ca o sa fiu inflamata si vanata, i-am zis sa stea linistita, daca am 7 zile la dispozitie, ma dezumflu, vanataia nu este problema, ma machiez, ma dau cu fond de ten, ma tencuiesc, e ok. A zis ca bine, dar o sa fiu vanata si umflata. Dupa asta o sa ma injectez cat vreau eu.

Sunt addicted cu asta si nu am nicio problema sa o spun, pentru ca eu urasc femeile care ele se dau cu crema de galbenele si sunt naturale, se dau cu ardei iute pe buze ca sa aiba buzele mai umflate. Crema de galbenele nu este genul meu si nici crema de ardei iute pentru ca pisca si nu face nimic„, a mai spus blondina.

Continue Reading
To Top