Știri interne

Mihai Morar și soția lui, Gabriela, dezvăluie secretele căsniciei lor după 17 ani

Mihai Morar și soția lui, Gabriela, dezvăluie secretele căsniciei lor după 17 ani

Mihai Morar și soția lui, Gabriela, dezvăluie secretele căsniciei lor după 17 ani împreună și povestesc cum au reușit să depășească orice obstacol în drumul lor comun.

Cei doi s-au cunoscut la radio, unde erau colegi, dar în ciuda acestui fapt, nu se cunoșteau prea bine la început. Totul s-a schimbat într-o zi specială, când au participat împreună la un concert organizat de radioul la care lucrau, în Parcul Tineretului. A fost momentul în care Mihai a fost fermecat de Gabriela și a știut că ea este femeia cu care vrea să își petreacă restul vieții. Cu toate acestea, Mihai a așteptat până la ziua ei de naștere în noiembrie pentru a-i cere mâna în căsătorie, dorind să îi ofere un moment special și personal.

În decursul celor 17 ani de căsnicie, cei doi au întâmpinat diverse provocări, dar au reușit să le depășească cu încredere și susținere reciprocă. Cea mai dificilă situație a fost legată de sănătatea unei persoane dragi, însă au trecut împreună prin aceste momente dificile. Mihai Morar este recunoscător că a avut norocul să aibă o soție ca Gabriela, care l-a înțeles și l-a susținut în toate acțiunile sale.

Cei doi soți se completează perfect. Gabriela se ocupă cu dedicare de treburile familiei, iar Mihai are încredere că misiunea lui va fi înțeleasă și sprijinită de către ea. Mihai a dezvăluit că el a fost mereu concentrat pe îndeplinirea misiunii lor comune, în timp ce Gabriela a avut o viziune clară despre importanța familiei și a vieții de familie. Acest echilibru în cuplu i-a ajutat să depășească toate obstacolele și să construiască împreună un viitor strălucit.

Mihai Morar apreciază progresul pe care l-a făcut în timpul relației lor. La început, era un tânăr abia ieșit din adolescență, iar dorințele și tabieturile lui erau diferite de cele de acum, când este un bărbat trecut de 40 de ani. Gabriela, care avea experiență în educație și învățământ, a jucat un rol esențial în formarea lui ca părinte. Ea l-a învățat cum să se comporte cu copiii și i-a oferit răbdarea de care avea nevoie pentru a se maturiza în această privință.

„Eram colegi la radio, ne știam deja, deci cumva ne știam, dar nu ne cunoșteam. Am știut, cred, de la prima întâlnire că vreau să fiu cu ea, doar că am așteptat ziua ei ca s-o cer în căsătorie.

Deci, de la prima întâlnire, care a fost la începutul lui septembrie, la un concert, țin minte… De fapt, aia cred că e prima fotografie cu noi împreună.

La un concert pe care-l făcuse radioul la care lucram atunci, în Parcul Tineretului, de atunci am rămas împreună. Deci cred că de atunci am știut, doar că am așteptat până în noiembrie, când e ziua ei, ca să o cer în căsătorie.

Nu puteam să o cer de ziua mea, să fiu egoist, ziua mea e în octombrie… (râde)

Cele mai grele cumpene și adevăratele cumpene sunt cele când cineva drag, apropiat, are probleme de sănătate și în rest cred că au fost cumpene legate și de programul meu, știi, deși cred că e foarte greu să fi găsit un alt om decât Gabriela în lumea asta care să-mi înțeleagă programul și pasiunea, ceea ce mă înflăcărează pe mine.

Ea a înțeles mai bine decât oricine care mi-e misiunea mea, a știut nu să stea deoparte, ci să aibă grijă ca eu să-mi fac bine treaba și ea să facă treaba noastră, adică visul nostru comun.

Cred că am mai zis asta, că eu am fost în relația asta cu misiunea și Gabriela a fost cu viziunea legată de ce înseamnă familia, viața de familie”, a povestit Mihai Morar.

Jurnalistul este recunoscător pentru viața pe care o are și mărturisește că a avut mare noroc cu soția lui, Gabriela.

„Îți dai seama că eram, ce mai încolo-ncoace, abia ieșit din adolescență – pentru că adolescența se termină, zic invitații mei, la 24 de ani – când am început relația asta. Acum sunt un bărbat trecut de 40 de ani și dorințele mele de atunci erau altele, tabieturile mele erau altele.

Gabriela vine dintr-o educație de-asta care este cumva dedicată copiilor, ea a fost și învățătoare și avea experiența asta.

Eu nu știam, am avut doar o soră mai mică decât mine, asta e toată experiența mea cu copiii mici, pe care, mă rog, când mă supăram ne luam la bătaie, nu știam cum să mă port cu copiii.

Toate lucrurile astea le-am învățat de la ea. Și răbdarea asta a ei de a mă aștepta să mă maturizez, până la urmă„, a mai declarat Mihai Morar, pentru Viva.ro.

Astfel, Mihai și Gabriela Morar rămân un exemplu de cuplu fericit, care a învățat să comunice, să se sprijine reciproc și să facă față provocărilor vieții împreună. Dragostea și respectul lor reciproc au fost pilonii solidi pe care și-au construit căsnicia durabilă și fericită.

Continue Reading
To Top