Venus este retrograd și vine cu un avertisment dur pentru 4 zodii

Lifestyle

Venus este retrograd și vine cu un avertisment dur pentru 4 zodii

Venus este retrograd și vine cu un avertisment dur pentru 4 zodii

Următoartea perioadă este una dintre cele mai încărcate din punct de vedere astrologic. Venus retrograd ne va da destul de multe bătăi de cap, iar consecințele vor fi pe termen lung. Tocmai din această cauză este foarte important să fim atenți la modul în care gestionăm situațiile din viața noastră.

Venus retrograd nu este la fel de dur precum Mercur retrograd, însă puterea lui nu trebuie ignorată sub nicio formă, dat fiind că energiile sunt extrem de puternice și în acest caz. Venus patronează Taurul șu Balanța. În principiu această planetă guvernează frumosul, dragostea și în general lucrurile care ne fac plăcere și care ne aduc bucurie.

În această perioadă Venusul tranzitează zodia Leu, ceea ce înseamnă că energia planetei se apropie de nivelul ei maxim. Vestea proastă, însă, este că acum Venus va începe să retrogradeze, ceea ce înseamnă că lucrurile se vor dezechilibra puțin. Ar trebui să ne așteptăm să avem parte de o serie de evenimente în sfera sentimentală. Majoritatea nativilor vor simți nevoia să reexamineze anumite situații din viața lor și mulți dintre ei vor lua decizia să reseteze anumite aspecte.

Venus retrograd va mai avea impact și asupra banilor și a sferei financiare. Este posibil ca această perioadă să fie marcată de un soi de nemulțumire, iar majoritatea zodiilor au tendința de a deveni lacome. Parcă nimic nu ne mulțumește și parcă orice ban ne intră în casă dispare cu rapiditate.

Mai mult de atât, aceasta este o perioadă în care ar trebui să acordăm atenție alimentației și dietei. Suprapus cu Venus retrograd, Mercur și Marte tranzitează zodia Fecioarei, ceea ce înseamnă că trebuie să încercăm să evităm excesele și ne orientăm mai mult către alimente sănătoase.

Dacă ar trebui să tragem o concluzie, următoarea perioadă va sta sub semnul unor schimbări. Este nevoie să fim mult mai atenți la lucrurile pe care le facem în mod uzual și care care poate că s-au transformat în rutină. Este nevoie să le priviți din alt unghi și să vă schimbați perspectiva. Dacă nu facem această schimbare, este foarte probabil să ne confruntăm cu o serie de sentimente foarte neplăcute.

Este o perioadă în care recomandat este să fim mai așezați și să ținem cont, la modul real, de sfaturile oamenilor din jurul nostru. Ar trebui cu orice preț să evităm impulsivitatea, indiferent la ce sector al vieții ne referim. Este extrem de important să comunicăm cu grijă și atenție cu persoanele din jurul nostru, pentru că a ne asigura că mesajul nostru ajunge așa cum trebuie la interlocutor.

Continue Reading
To Top