Serghei Mizil a ajuns de urgență pe masa de operație. Verdictul medicilor

Media/TV

Serghei Mizil a ajuns de urgență pe masa de operație. Verdictul medicilor

Serghei Mizil a ajuns de urgență pe masa de operație. Verdictul medicilor

Serghei Mizil a fost operat pe inimă. În urmă cu doar câteva ore, în exclusivitate pentru Xtra Night Show, omul de afaceri a vorbit despre această operație. Iată ce a pățit de și-a făcut o intervenție pe inimă, dar și cum se simte în aceste momente!

Serghei Mizil s-a operat pe inimă, iar în urmă cu doar o zi a fost externat din spital. Omul de afaceri a vorbit despre această intervenție suferită. Iată ce declarații a făcut el pentru emisiunea de la Antena Stars!

Serghei Mizil, operat pe inimă

În exclusivitate pentru Xtra Night Show, Serghei Mizil a mărturisit că și-a pus un stent pe inimă. În urmă cu doar o zi, acesta a fost externat din spital, deoarece se simte foarte bine după intervenția suferită.

„Toată lumea a zis că am mierlit, că nu știu ce, dar n-am nimic. Deci nu am făcut nici infarct, nici nimic… mă verific la cât s-a consumat, mă duc periodic și îmi fac control la doctor. Ieri am venit la spital, azi am plecat. Mi-am făcut un stent și am plecat să beau un spritz”, a declarat el.

Întrebat cât timp a durat intervenția pe care și-a făcut-o, omul de afaceri a explicat că nu foare mult. Mai mult decât atât, acesta a precizat faptul că s-a operat la o clinică privată, iar intervenția a costat 4000 de euro.

„Două ore jumătate. Eu am înțeles că stent îți pune Statul doar dacă ai făcut infarct. Eu nu vreau să fac infarct! M-am dus aici că-s condiții bune și m-a costat 4000 de euro tot”, a mai adăugat acesta.

Ce decizie a luat omul de afaceri, după ce și-a pus stent la inimă

În cadrul aceluiași interviu, Serghei Mizil a mărturisit și ce decizie a luat, după ce și-a pus stent la inimă. Omul de afaceri a decis să se lase de fumat, deoarece știe că acest lucru nu-i face bine.

„Mă voi lăsa de fumat!”, a precizat celebrul om de afaceri.

Continue Reading
To Top