Știri interne

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luna august 2023

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luna august 2023

Fecioara aduce ceva cumpătare prin Mercur și Marte, iar Leul aduce înflăcărare și orgoliu. Suntem îndemnați să ne repriozitizăm viața. Suntem mai atenți la efectul acțiunilor noastre pe termen lung. Gândim în perspectivă și ansamblu. Suntem mai vigilenți.

Avem o lună plină la început de august și lună nouă pe 16 august. Luna în scădere ne va îndemna să ne eliberăm, să scăpăm de constrângeri și limitări, să spune și să facem lucruri pe care le-am amânat până acum. Nervii sunt întinși, orgoliile sunt ascuțite, vor ieși scântei. Mercur este retrograd din 23 august, dar perioada 4-23 august este în umbra retrogradării. De aceea, trebuie să fim atenți la evenimentele ce țin de profesional și sănătate. Toate acestea vor fi reluate, reanalizate și vor trebui corectate de Mercur retrograd între 23 august și 15 septembrie. În acest mod, Mercur retrograd luminează, aduce speranță și reușită.

Horoscop Camelia Pătrășcanu august 2023: BERBEC

Pentru Berbec este un august fierbinte mai ales din punct de vedere financiar. Au tendința să cheltuie un pic prea mult, cu gândul că banii vor veni. Poate că vin, dar nu imediat. Banii nu sunt cheltuiți doar pentru ei, ci și pentru ai lor, dar nu sunt cheltuieli justificate mereu. Să fie atenți la cheltuieli, nu doar de bani, ci și de timp și energie. Vor descoperi, după 23 august, că vor avea mult de corectat, mai ales la capitolul sănătate. Mercur, chiar și retrograd, îi poate face foarte eficienți în tot ceea ce fac. Mercur le poate corecta stilul de lucru, de comunicare, orarul. Berbecii vor putea și să învețe abilități noi. E o perioadă bună pentru sănătate, mai ales în a doua jumătate a lunii august, conform horoscopului făcut de Camelia Pătrășcanu pentru Canal 33.

Horoscop august 2023: TAUR

Taurii sunt într-o stare bună mentală. Vor să facă multe lucruri. Pot experimenta diverse activități manuale. Le place să stea în natură, să se ocupe de casă, de grădinărit, sunt gospodari. Tensiunile sunt legate de faptul că vor mult. Sunt preocupați de casa lor, de căminul lor. Unii îl au și-l înfrumusețează, alții îl caută. Sunt foarte practici. Au multe de pus la punct în raport cu membrii familiei. Sunt niște discuții mai ales în puncte sensibile. Mare parte din această lună pot descoperi o pasiune, un hobby, o activitate nouă care poate duce la o ocupație nouă sau la o ocupație în paralel cu ce fac acum, care le va îmbogăți viața și care le poate aduce un plus de venit în vara viitoare, dar sunt constanți și se dezvoltă.

Horoscop august 2023: GEMENI

Pentru Gemeni, august aduce dinamism, călătorii. Agenda lor de voiaje se poate schimba. Sunt flexibili și mobili. Gemenii rezistă la aceste replieri. Discuțiile cu cei din jur pot fi sâcâitoare și au foarte multe lucruri nespuse. Prezența familiei sau a apropiaților este importantă pentru că pot avea foarte multe conversații lămuritoare. Mulți Gemeni pot simți nevoia să se întoarcă la locurile natale, alături de cei dragi. Sufletul tânjește mai mult după reconectarea cu oamenii și locurile de care au fost foarte legați. În casă e agitație. Unii vor redecora, alții vor avea musafiri, alții vor fi pe drumuri. Din această agitație poate ieși ceva, poate chiar o împăcare cu trecutul ori o reconectare cu apropiații.

Horoscop august 2023: RAC

August aduce cheltuială pentru Raci. Sunt preocupați de bani și de viitorul lor financiar. Unii se gândesc la formule noi de lucru. Încearcă, tatonează, însă n-ar vrea să riște. Au nevoie de informații, iar Mercur îi ajută. Se documentează, învață lucruri noi, și se gândesc foarte mult la viitor. Mercur în Fecioară spune că Racii stau cu ochii pe manuale și pe lege și vin în contact cu o informație de care au nevoie. Au axa educației, studiului, care poate fi formală, prin școală, cursuri, sau informală, prin lectură. Tensiunile lor pot fi legate de faptul că nu prea știu unde se îndreaptă societatea, vremurile. Primesc informații, pe unele nu știu să le conecteze, înțeleagă sau creadă, însă au foarte mult fler și vor ști ce este mai util pentru ei.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru august 2023: LEU

Leii sunt vedetele zodiacului acum. Simt că trebuie să facă ceva cu viața lor, ceva mai relevant, și nu acceptă constrângeri. Vor fi vocali, vor spune cu ce nu sunt de acord. În august avem două prezențe planetare în zona potențialului, puterii și a banilor, Mercur și Marte. Sunt bine mobilați planetar să se pună pe treabă, să-și exploateze orice calitate. Pentru că Fecioara este un semn al diversității și dibăciei, Leii pot descoperi că pot face bani și altfel, din munca lor, dar altfel, valorificând-o altfel, sau din mici activități sau talente colaterale. Mercur le spune să nu se grăbească dacă au de negociat, pentru că vor veni informații noi. Pot, de asemenea, începe un proiect nou, care poate fi grozav și le poate aduce bani, deși ceilalți poate nu cred în el.

Horoscop august 2023: FECIOARĂ

Pentru Fecioare, luna august aduce o foarte bună mobilizare, și mentală, și volițională. Un suflu nou le traversează zodia, de aceea se poate deschide o perspectivă de viitor, și au curaj, ceea ce nu se întâmplă foarte des în cazul lor. Pot să se înscrie la un concurs sau pot da un examen important, obținând o diplomă care să le devină o trambulină pentru viitor. Colaborările cu străinătatea sunt și ele foarte bune din punct de vedere financiar. Le da ocol această idee, îi frământă, iar sfatul astrelor este să aplice pentru străinătate.

Horoscop august 2023: BALANȚĂ

Balanțele au un august destul de agitat din punct de vedere social. Ori au prea multe întâlniri, ori nu prea au deloc și nu socializează. Cert este că au nevoie de timpul lor. Așadar, ar fi mai bine să fie întâlniri puține și de bună calitate, pentru a avea timp să-și încarce bateriile, pentru a sta puțin cu sufletul lor. Foarte bună luna pentru sănătate, multe lucruri se pot corecta. Poate au chef să facă ceva mai temeinic pentru sănătatea lor și vor obține rezultate foarte repede. În relația cu prietenii sau cu prietenii partenerului de viață pot ieși scântei. Sunt supărări cu un apropiat pentru că au sentimentul că sunt exploatate sau că fac prea mult pentru ceilalți și se neglijează pe ele. Nu sunt bani mulți, trebuie să aibă grijă de ei.

Citeste in continuare pe UNICA

Continue Reading
To Top