Știri interne

Presa din Ungaria: Johnny Depp a fost găsit inconștient în camera sa de hotel. Un medic, chemat de urgență

Presa din Ungaria: Johnny Depp a fost găsit inconștient în camera sa de hotel. Un medic, chemat de urgență

Johnny Depp a fost găsit inconștient în camera sa de hotel din Budapesta, pe 18 iulie. Trupa The Hollywood Vampires din care face parte marele actor a anulat mai multe concerte din ultimul turneu.

Marele actor de la Hollywood a fost găsit inconștient în camera sa de hotel din Budapesta, după ce ar fi leșinat. Un doctor a fost chemat pentru a-i acorda îngrijiri medicale, scrie Blikk.

Pe 18 iulie, Hollywood Vampires, o trupă formată din Johnny Depp și Alice Cooper, și-a anulat în ultimul moment apariția la Papp László Sport Arena din Budapesta.

Concertul a fost anulat pentru că Johnny Depp a leșinat și s-a simțit atât de rău, încât a fost nevoie să fie chemat un medic în camera sa de hotel din Budapesta.

Mai mult decât atât, nimeni nu a prevestit un asemenea incident, iar spectatorii și-ar fi făcut apariția la concert, unii ar fi venit chiar din afara capitalei Ungariei ca să vadă prestația celebrei trupe.

„Totul era pregătit, scena era pregătită, echipa din culise era pregătită. Nici măcar nu mi-a trecut prin cap că ar putea exista o problemă, mai ales că membrii trupei testaseră instalaţia de sunet, care fusese pregătită pentru după-amiază. Nimeni nu s-a gândit la că Johnny Depp nu ar participa, microfonul său fusese montat de un membru al staff-ului, dar acest lucru nu este neobişnuit pentru astfel de vedete”, a explicat o sursă Blikk.

Când s-a anunţat că spectacolul este anulat, mulţi au bănuit că este vorba despre Johnny Depp, despre care se ştie că a mai avut în trecut probleme cu drogurile şi alcoolul. Se făceau, de asemenea, speculaţii că ar fi vorba despre o cădere nervoasă a starului din Piraţii din Caraibe.

După câteva zile, presa de la Budapesta a aflat însă că spectacolul a fost anulat întrucât Johnny Depp a leşinat în camera de hotel din capitala ungară şi a fost nevoie chiar să fie chemat un medic.

„Tot ce am auzit este că Depp a fost surescitat, nici măcar nu a putut părăsi hotelul. Am auzit, de asemenea, că au chemat un medic pentru a vedea dacă nu cumva este vorba de ceva mai mult decât un simplu exces ca un star rock”, a spus o sursă din stafful hotelului, scrie News.ro.

Continue Reading
To Top