Lifestyle

Andreea Raicu a fost umilită în public de fostul iubit. Nu se mai poate opri din plâns

Andreea Raicu a fost umilită în public de fostul iubit. Nu se mai poate opri din plâns

În urmă cu 10 ani, Andreea Raicu a trecut printr-un adevărat calvar cu fostul ei iubit. Totul a pornit de la faptul că a criticat-o pe Maria Marinescu pentru că ar fi făcut amor cu toți foștii ei parteneri. Ulterior, Frank Colin, fostul ei soț, a sărit să-i ia apărarea și să o denigreze aspru pe jurnalistă.

Andreea Raicu a avut o relație de o vară cu Frank Colin la începutul anilor 2000. Cei doi păreau să fi rămas prieteni, ea începând ulterior o relație cu Tudor Chirilă, iar el, o căsnicie cu Maria Marinescu, femeia care l-a și făcut tată.

Jurnalista a fost umilită de fostul partener

Când Frank a intrat în închisoare, vedeta a făcut o aluzie la adresa Mariei Marinescu, spunând că nu și-ar dori să fie în locul ei. Mai mult de atât, a susținut că fostul partener ar fi cerut-o de soție, moment în care el a răbufnit și a spus că știrista a fost doar o aventură. Mai mult de atât, a acuzat faptul că jurnalista l-ar fi înșelat pe Tudor Chirilă cu el.

„La vremea respectivă, mă plimbam dintr-o ţară în alta, bucurându-mă de viaţă 100%. Căsătoria era totalmente în afara planurilor mele. Această scurtă relaţie sau aventură pe care am avut-o cu tine nu a fost una serioasă. A avut loc acum 10 ani şi în fiecare noapte ieşeam în oraş şi mă întorceam acasă cu altcineva.

Nu vreau să fiu rău, dar ai aproape 40 de ani, eşti nemăritată, nu ai copii şi asta spune totul despre felul tău de a fi. Am dreptate?Ceea ce însă îmi amintesc cu precizie este că, după scurta noastră aventură, aveai deja o relaţie cu altcineva şi, cum nu erai mulţumită de el, continuai să vii la mine să te satisfac”, a scris Colin pe rețelele de socializare.

Continue Reading
To Top