Dezastru pentru românii cu concedii! Vacanțele în Grecia ar putea fi anulate

Știri externe

Dezastru pentru românii cu concedii! Vacanțele în Grecia ar putea fi anulate

Dezastru pentru românii cu concedii! Vacanțele în Grecia ar putea fi anulate

Speriați de incendiile devastatoare care au cuprins Grecia mulți dintre românii care au plătit deja pentru vacanțe acolo încep să se răzgândească. Unii dintre ei sunt însă în situația de a nu-și primi banii înapoi.

Incendiile violente din Grecia au pus pe gânduri o parte dintre românii care urmează să plece în vacanță în insulele elene.

Unii dintre ei sunt însă în situația de a nu-și primi banii înapoi.

“Pentru românii care sunt deja acolo, este o mare diferență pentru cei plecați individual și cei prin agenții de turism.

Cei cu agenție de turism, au fost “urmăriți” atât din România, cât și din Rodos, astfel încât cei care au avut probleme la hotelurile din sud, au fost mutați în hotelurile din nord.

Nimeni nu a rămas într-o zonă cu probleme.

Cei care sunt acolo trebuie să stea liniștiți pentru că totul este ok. Curse au venit și marți cu avionul, totul se desfășoară normal.

Dacă cineva dorește din propria inițiativă să se răzgândească, din păcate, pierde banii, pentru că nu este forță majoră, avioanele operează, hotelurile din zone sunt deschise. 15% din insulă este afectată. Este o decizie personală a fiecăruia.

Pentru cei care și-au achiziționat o vacanță și vor să renunțe, trebuie să anunțe agentul la care s-au înscris și între agenție și turist este un contract, conform legii și sunt prevăzute penalități în contract.

Sfatul meu este ca nimeni să nu se grăbească.

Situația va mai dura doar câteva zile, iar cei care vin în august să nu-și facă probleme pentru că lucrurile nu pot să dureze la infinit”, a spus Alin Burcea, expert în turism, prim-vicepreședinte ANAT, la Antena 3 CNN.

Continue Reading
To Top