Știri interne

Explozie la spitalul de copii din București. Este alertă totală în capitală

Explozie la spitalul de copii din București. Este alertă totală în capitală

Un incendiu a izbucnit în noaptea de marți spre miercuri la Centrul de Recuperare pentru Copii dr. Nicolae Robănescu din București. 110 copii au fost evacuați.

Pompierii intervin în aceste momente la Centrul de Recuperare pentru Copii dr. Nicolae Robănescu din București pentru stingerea unui incendiu produs la transformator cu propagare la două autoturisme în strada D. Minca, īn curtea Spitalului Robănescu.

Incendiul se manifestă cu flacără violentă și degajări de fum.”În acest moment acționăm pentru localizarea acestuia și limitarea propagării la spital”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență București.

Spitalul a fost evacuat. 110 copii au fost transferați la Spitalul Clinic de Urgență Marie Curie. Au fost alertate 8 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 2 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, decarcerarea, detașamentul special de salvatori, CBRN, autospecială cu azot și 2 ambulante SMURD.

Spitalul Robănescu nu are energie electrică în momentul de față.

“Un transformator a luat foc, un transformator din afara spitalului. În 5 minute au fost evacuați toți copiii. Nu a fost nimeni rănit, încă sunt în curte unii. O să vedem unde vor fi duși, dacă au toți loc la Marie Curie”, a declarat Managerul centrului Robănescu.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Marie Curie a susținut că toți copiii transferați sunt bine și există loc pentru toți

Continue Reading
To Top