Știri interne

A murit Sinéad O’Connor la vârsta de 56 de ani

A murit Sinéad O’Connor la vârsta de 56 de ani

Sinéad O’Connor a murit la vârsta de 56 de ani. Cântăreața irlandeză a devenit celebră în întreaga lume în 1990, prin coverul ei extraordinar la Nothing Compares 2 U, Prince

O’Connor s-a născut într-o familie dificilă din Dublin pe 8 decembrie 1966.

Decesul artistei vine la circa un an și jumătate după ce fiul ei, Shane, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis în ianuarie 2022. La o săptămână după moartea lui, și cântăreața a încercat să își ia viața. Chiar ea a anunțat pe rețelele sociale că urmează să se sinucidă. „Am decis să-mi urmez fiul. Nu are rost viața fără el. Tot ce ating, ruinez.

Am rămas doar pentru el. Iar acum el a dispărut”, a scris ea atunci. Sinead O’Connor a urmat postarea cu un alt mesaj la o oră după, cerându-și scuze pentru mesajul alarmant și asigurându-și fanii că vrea să obțină sprijin medical. „Îmi cer scuze. Nu ar fi trebuit să spun sasta. Sunt cu polițiștii acum în drum către spital. Îmi cer scuze că am supărat pe toată lumea”, a postat aceasta, adăugând: „Sunt pierdută fără copilul meu și mă urăsc. Spitalul mă va ajuta o vreme. Însă o să-l găsesc pe Shane. Asta este doar o amânare”.

Cântăreața a devenit celebră în întreaga lume în 1990, pentru interpretarea melodiei „Nothing Compares 2 U”. O’Connor – care a avut un palmares de zece albume, iar Nothing Compares 2 U a fost single-ul nr. 1 pe plan mondial în Billboard Music Awards în 1990 – a primit mai devreme în acest an premiul inaugural pentru album clasic irlandez – Classic Irish Album – în cadrul RTE Choice Music Awards.

Continue Reading
To Top