Știri interne

Mercur retrograd în Fecioară poate aduce conflicte în relațiile de cuplu. Ce nativi vor trebui să fie mai atenți

Mercur retrograd în Fecioară poate aduce conflicte în relațiile de cuplu. Ce nativi vor trebui să fie mai atenți

Mercur este retrograd în Fecioară până pe 15 septembrie 2023, ceea ce înseamnă că, în general, comunicarea va avea de suferit sau este nevoie de un efort mai mare din partea unor nativi, pentru a se face înțeleși. Iată ce nativi trebuie să fie atenți la felul în care interacționează cu cei dragi.

Timp de trei săptămâni, între 23 august și 15 septembrie 2023, Mercur va fi retrograd în Fecioară, ceea ce înseamnă că este o perioadă în care poate domina confuzia și pot apărea discuții în cupluri. Și nativii singuri pot să aibă probleme în comunicare, fie la locul de muncă, fie cu cei dragi.

Mercur este cel responsabil de comunicare, indiferent despre ce tip de comunicare este vorba. De aici și faptul că unii nativi vor trebui să depună mai mult efort pentru a se face înțeleși, pentru că există riscul să spună un lucru, iar persoana respectivă să înțeleagă cu totul altceva.

Mercur mai îndeamnă la reluarea unor vechi relații, care pot să dureze, doar că, la fel, pot să apară probleme în comunicare și doar cu sacrificii este posibil ca relația sau colaborarea să fie una de durată.

Fecioarele trebuie să evite conflictele în cuplu

De departe, cea mai afectată zodie este Fecioară, având în vedere că în acest semn are loc retrogradarea. Este posibil să apară discuții în cuplu sau neînțelegeri, care pornesc de la lucruri mărunte.

Acești nativi au tendința de a fi mult mai critici față de obicei atât cu ei înșiși, cât și cu ceilalți. Un astfel de comportament poate fi taxat de familie, care vor considera că sunt puși pe ceartă, când, de fapt, sunt doar mult prea analitici.

Cum sunt afectate celelalte zodii

Nu toți nativii vor fi afectați de cele trei săptămâni de retrogradare a lui Mercur în Fecioară.
În schimb, Gemenii, Săgetătorii și Peștii ar trebui să fie mai atenți în relații.

Gemenii sunt guvernați de Mercur și vor fi urmăritorii afectați de Mercur retrograd. Se poate să fie confuzi și vor fi tentanți să ia decizii fără să gândească prea mult, care mai apoi s-ar putea să îi coste. Nici la capitolul răbdare nu stau prea bine.

Săgetătorii pot să simtă că nu sunt conectați cu partenerul și că părerea lor nu contează. Le va fi greu să recunoască dacă au greșit și vor aștepta ca persoana iubită să facă primul pas. Doar că, această lipsă de comunicare nu va face decât să agraveze problemele în cuplu.

Peștii sunt bine aspectați, asta pentru că nu vor resimți atât de mult efectele negative ale retrogradării. Chiar și așa, vor fi mai sensibili și vor avea tendința de a-și analiza deciziile. Se poate să nu fie împăcați cu unele hotărâri. Atunci când sunt nesiguri, este bine să își asculte intuiția, mai ales în această perioadă.

Continue Reading
To Top