Știri interne

Adriana Bahmuțeanu, probleme cu legea! Prezentatoarea tv dată în judecată din cauza datoriilor

Adriana Bahmuțeanu, probleme cu legea! Prezentatoarea tv dată în judecată din cauza datoriilor

În urmă cu opt ani, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoana au pus capăt unei povești tumultoase, plină de scandaluri și momente tensionate. Între 2003 și 2015, cei doi au divorțat și s-au căsătorit de 5 ori. În ultimii ani, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au avut peste 80 de procese și plângeri penale, ajungând să meargă aproape zilnic la tribunal. Conștienți de faptul că în tot acest război juridic nimeni nu avea de câștigat, cei doi foști soți au acceptat să facă compromisuri pentru binele copiilor.

Și, când părea că a ieșit soarele pe strada Adrianei Bahmuțeanu, prezentatoarea tv s-a trezit cu un nou proces. De această dată, vedeta este acționată în instanță de o firmă care se ocupă cu recuperarea creantelor și colectare silita a acestora. Ceea ce înseamnă că bruneta “a uitat” să își platescă datoriile, iar compania față de care nu a plătit, a trimis dosarul mai departe către această firmă de recuperări. În urmă cu câteva zile a avut loc primul termen al acestui proces, însă acesta a fost amânat pentru luna septembrie a acestui an.

Acesta nu este singurul proces cu care Adriana Bahmuteanu se confruntă în momentul de față. Jurnalista a fost dată în judecată chiar de avocata care a reprezentat-o în procesul pe care îl are cu un manelist. Vedeta a renunțat la serviciile avocatei, iar acum este acuzată că nu i-a plătit onorariul. În plus, spune avocata, ar fi făcut mai multe declarații jignitoare la adresa acesteia.

Luna septembrie este o luna aglomerata, din punct de vedere juritic, pentru Adriana Bahmuțeanu. Pe data de șase trebuie să se prezinte la Judecătoria Constanța, acolo are loc procesul deschis de fosta avocata a vedetei, împotriva ei. La trei zile diferență, trebuie să fie la Curtea de Apel București, acolo are un alt dosar care are ca obiect “actiune in raspundere delictuala”, iar la sfârșitul lunii, prezentatoarea tv are termen în dosarul în care este dată în judecată pentru neplata datoriilor.

Continue Reading
To Top