Știri interne

Ce i-a șoptit Gabriela Prisăcariu la ureche soțului ei, Dani Oțil, în timpul dansului mirilor!? Toată lumea a rămas impresionată până la lacrimi

Ce i-a șoptit Gabriela Prisăcariu la ureche soțului ei, Dani Oțil, în timpul dansului mirilor!? Toată lumea a rămas impresionată până la lacrimi

Dani și Gabriela Oțil s-au căsătorit religios astăzi, la doi ani după ce au spus „DA” în fața ofițerului stării civile. În urmă cu puțin timp, cei doi au deschis petrecerea cu dansului mirilor.

Gabriela i-a șoptit ceva la ureche soțului ei, în timp ce dansau. Iată ce i-a spus!

Ce i-a șoptit Gabriela lui Dani la ureche, în timpul dansului mirilor

Astăzi este cea mai importantă zi din viața de cuplu a Gabrielei și a lui Dani Oțil. Cei doi s-au căsătorit religios, după aproximativ doi ani de la cununia civilă. Aceștia i-au avut alături pe cei mai importanți oameni din viața lor, printre care și familia și nașii.

În urmă cu puțin timp, tinerii căsătoriți au deschis petrecerea cu dansul mirilor. Pentru primul lor dans din această seară au ales melodia Corinei Chiriac- Inimă nu fi de piatră, iar pe ringul de dans, Gabriela i-a șoptit câteva cuvinte la ureche soțului ei. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au plutit pe ringul de dans și, deși nu au avut o coregrafie specială, cei doi au reușit să își impresioneze invitații.

„Te iubesc, să știi!”, s-a putut citi pe buzele soției prezentatorului TV, potrivit SpyNews.ro .

Dani Oțil a ajuns primul la biserica unde s-au cununat el și Gabriela și a așteptat-o nerăbdător pe mireasă. Acesta a făcut și primele declarații privind căsătoria lor. Prezentatorul TV a susținut că nu a avut emoții și că are încredere în Dumnezeu că totul va fi bine.

„Nu mă întrebați nimic până după meci. E clar că ei își doresc victoria, au venit mai mulți moldoveni, mult mai mulți, dar și noi vom trage tare, sperăm ca Dumnezeu să fie alături de noi.

Iertați-mă. Este un moment important. Bineînțeles că nu (nr. nu are emoții)”, a declarat Dani Oțil pentru susrsa menționată mai sus.

Continue Reading
To Top