Știri interne

Horoscop 1-15 august 2023, cu Cristina Demetrescu

Horoscop 1-15 august 2023, cu Cristina Demetrescu

Unii au probleme la serviciu, alții suferă din dragoste și nimic bun nu se vede la orizont până în septembrie.

“Din 23 iulie până pe 4 septembrie, Venus trece din stadiul de Luceafăr de noapte în stadiul de Luceafăr de dimineață. Nu o să o mai vedem seara, ci de dimineață.

Este planeta iubirii, este în zodia Leu, este conjugată cu tot felul de planete acolo, o să dea peste cap vara aceasta, o să o facă mai incendiară decât de obicei, pentru că retrogadarea mai aduce și lucruri din trecut.

Va fi o perioadă interesantă pentru introspecție, iubirea nu e iubire dacă nu o înțelegi cu adevărat, dacă nu suferi, și de suferit o să suferim și noi în următoarele două-trei săptămâni, până pe 15 august, când va fi o Lună nouă, tot în zodia iubirii, pentru că Mercur, Marte vor trece în zodia Fecioarei. Acolo este puțină suferință, ca să spunem așa.

Cei care vor munci vor repara, vor rezolva tot felul de munci anevoioase, nu vor suferi pentru că vor avea de lucru, dar ceilalți, care sunt mai contemplativi, pentru că planetele din zodia Leu mai induc delăsare, lene.

Sunt unii care au de învățat pe vară, poate au restanțe şi va fi ucigătoare această conjunctură. Luna Neagră în zodia Leu, Venus retrograd te face contemplativ, leneș, iar Mercur și Marte în Fecioară te bagă într-o stare de stres şi criză, că trebuie să faci totul perfect, se produce fenomenul acela al despicatului firului în patru.

Nu mai faci sinteză, faci doar analiză. Îți dai seama că practic știi de toate, dar, de fapt, nu știi nimic. Aşa că toate lucrurile trebuie planificate.

Karma, care este în zodia Balanței, împreună cu Venus retrograd o să dea peste cap unele relații, adică creează mici dezechilibre, oamenii nu acceptă, deci va fi foarte interesantă această vară”, a spus astrologul Cristina Demetrescu.

00:00
Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Berbec
Berbecul trebuie să persevereze mai mult în chestiuni legate de creativitate, sport, performanțele lor ce țin de talent. Trebuie să muncească foarte mult. Nu este vorba doar despre talent, ci și despre muncă. Unii Berbeci trebuie să fie mai atenți la sănătate, pot apărea unele intervenții chirurgicale. Și pentru că este Marte acolo, pot fi tratamente mai dure. Marte este planeta cuțitului, așa că au două tăișuri acolo: rezolvă o problemă, dar mai au și celălalt tăiș.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Taur
Pentru că Venus este retrograd și planetele sunt legate de sectorul casei și al căminului, nu ne ocupăm de chestiuni legate de artă, estetică, frumusețe, operații estetice. Dacă vrea un candelabru, un tablou, o lucrare mai specială, Taurul să amâne până după 4 septembrie, pentru că ori iese prost, ori se face cu dublă cheltuială, ori nu găsește pe cine trebuie. Taurii întâmpină și ceva suferință în dragoste. Cei mai tineri, mai necunoscători pun la suflet. De asemenea, pentru cuplurile tinere care încearcă să facă un copil, prin anumite metode artificiale, nu este neapărat o perioadă foarte bună.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Gemeni
Gemenii sunt stresați de planul comunicării, de tot felul de telefoane enervante. Este și bine, dar este și foarte mult stres. Țin conferințe, cursuri, pot da declarații la Poliție. Trebuie să aibă grijă în casă, să evite accidentele domestice.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Rac
Racul trebuie să fie mai atent într-un demers ce ține de o situație profitabilă, să nu se arunce la prima vânzare-cumpărare, pentru că s-ar putea să cheltuie mai mult sau să încaseze mai puțin. Trebuie să cântărească, acolo este vorba și de foarte multă alergătură, s-ar putea să nu aibă chef pentru lucrul acesta. E o chestiune ce ține de acte, documente, înscrisuri, corecturi, acte care nu ies, care sunt pierdute și trebuie să alerge. Tot ce întârzie, şi acele piedici care apar uneori sunt de la Dumnezeu. E mai bine să așteptăm, să nu le criticăm foarte tare, sunt nişte semne.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Leu
Leului i se va subția buzunarul pe măsura mândriei, orgoliului, opulenței, ispitelor. Vrea să fie undeva, să fie cineva și atunci toate lucrurile acestea costă. Nu toate sunt necesare, dar nu e nicio problemă, viața e frumoasă.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Fecioară
Fecioarele ascund unele lucruri, le țin în interior, au niște orgolii, niște preocupări şi pentru că nu le comunică, nu le discut, ele pot deveni toxice, pot lua niște scenarii apocaliptice dacă le rumegă în interior. Nicio zodie nu va fi mai critică decât Fecioara în următoarea perioadă. Din păcate, nu va face foarte multă ordine, ci va exprima mai multă nemulțumire. De multe ori este nemulțumită de o situație, dar, de fapt, are altă problemă în interior.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Balanță
Este foarte multă aglomerație în viața Balanței, prieteni, petreceri, evenimente, nunți, botezuri. Balanța trebuie să bifeze și atunci nu are timp foarte mult pentru ea, pentru odihnă, pentru a se concentra asupra unor probleme, pentru sănătate.

Citește continuarea pe Antena 3

Continue Reading
To Top