Știri interne

Lidia Fecioru a facut anuntul: „Ce trebuie sa faci ca toate energiile si toate bolile sau neajunsurile sa dispara”

Lidia Fecioru a facut anuntul: „Ce trebuie sa faci ca toate energiile si toate bolile sau neajunsurile sa dispara”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a spus la Antena 3, cum putem scapa de energiile negative care ne inconjoara.

„Una dintre metodele de curatare si a organismului, dar si a spatiului, pentru ca oul este celula vie, e foarte important sa luam un ou crud si sa-l purtam pe corpul nostru, sa-l rostogolim usor pe tot ce inseamna corpul nostru. Nu conteaza ordinea sau directia, ci sa mergi pe tot corpul. E bine sa faci chestia asta vreo 5 minute, dupa care sa-l spargi si sa-l arunci”, a spus Lidia Fecioru.

„Eu zic sa nu-l spargi, ci sa-l arunci asa la gunoi”, a completat Mihai Voropchievici.
„Daca vrem ca toate energiile si toate bolile sau neajunsurile din corpul nostru sa dispara, luam un pahar de sticla, mai inalt, fara model, curat, spargem un ou in el, dar galbenusul sa ramana intreg si turnam apa peste el. Si-l punem pe noptiera la capul nostru seara.

Veti vedea ca face niste bulbuci in apa care sunt legati de ou cu cate un fir. Aici iti dau explicatia de ce cand se duc la vrajitoare li se zice ‘dom’le, am stricat oul si era negru. Ele iau energia de pe om cu oul, pentru ca il poarta pe corpul uman si oul capteaza informatiie pentru ca el este un captator”, a explicat Lidia Fecioru.

Continue Reading
To Top