Știri interne

,,Rugați-vă pentru mine” Rona Hartner, noi informații despre boala cruntă de care suferă. Ce șanse îi dau medicii

,,Rugați-vă pentru mine” Rona Hartner, noi informații despre boala cruntă de care suferă. Ce șanse îi dau medicii

Rona Hartner face noi mărturisiri despre cancerul pulmonar și cerebral cu care a fost depistată recent. Medicii vin cu noi recomandări pentru artistă.

Artista a mai fost diagnosticată, în trecut, cu cancer, numai că acesta s-a manifestat în zona colonului și a ficatului.

Vedeta nu știe ce urmări va avea acest tip de cancer, însă ea apelează la fani să se roage pentru însănătoșirea ei.

„Nu știu ce deznodământ o să aibă această nouă boală, pneumonie, metastaze la cap, cancerul se comportă cam agresiv, dar Dumnezeu e mare, îl rog pentru un miracol, în fiecare zi fac rugăciuni: Cancerule, ieși din mine! O să urmez nu citostatice, ci imunoterapie, e mai suportabilă. N-am terminat misiunea pe pământ, am o voință proprie

Rugați-vă pentru mine așa: Doamne, dă-i lui Rona un miracol, fă să dispară boala, cu metastaze, cu tot! Boala e în stadiul 4, nu e bine.

Când ești bolnav te abandonezi lui Dumnezeu. Trebuie să ne conectăm cu autorul vieții, dacă ne împărtășim des ne simțim mai bine.”, transmite Rona Hartner publicului.
Conform doctorilor, Rona Hartner trebuie să ia o pauză semnificativă de la activitatea ei artistică. Concret, vedeta nu mai are voie să urce pe scenă timp de 2 ani, căci în viața ei vor urma diverse tratamente și recuperări intense.

De asemenea, medicii i-au spus Ronei că nu are voie să mai conducă și nici cu avionul nu mai poate călători, din cauza sensibilităților pe care i le cauzează această problemă gravă de sănătate. În urma acestui verdict, actrița își face griji, întrebându-se de unde va mai obține bani pentru a se putea trata corespunzător.

„Mai aveam concerte și în România, dar, din cauza problemelor de sănătate, medicii mi-au interzis să mai călătoresc cu avionul. Nu mai am voie nici măcar să conduc mașina, am un șofer care mă duce unde am treabă.

Nu mai am voie nici pe scenă, s-ar putea să fie nevoie de o pauză artistică, de vreo doi ani, de un concediu medical foarte lung, pentru refacere, timp în care, din păcate, nu pot câștiga bani. Boala mi-a dat totul peste cap”, a povestit artista.

Din cauza cancerului în stadiul 4, cu metastaze, Rona nu va mai putea să profeseze. Acesta a fost depistat de către un pneumolog român, după ce vedeta s-a prezentat cu o tuse insistentă, pe care medicii din Franța nu au știut să o diagnosticheze.

„A apărut un cancer în faza patru, din nou, pe fond de stres sigur și mă lupt cu el. Acum aștept rezultatele de la biopsie și o să fac ce am de făcut. Nu simt nimic fizic, în sensul că este obositor să ai un cancer în corp, deci da am o stare de oboseală permanentă.

Am un suflu foarte scurt și nu prea reușesc să respir destul de bine ca să pot să cânt la capacitate, dar o să încerc, dacă văd că nu o să mă descurc, o să anulez spectacolele pe o perioadă și le reiau după ce îmi revin”, a mărturisit Rona Hartner.

Continue Reading
To Top