Cum să cureți petele de grăsime de pe mobila de bucătărie. Un truc ieftin, ușor și benefic

Lifestyle

Cum să cureți petele de grăsime de pe mobila de bucătărie. Un truc ieftin, ușor și benefic

Cum să cureți petele de grăsime de pe mobila de bucătărie. Un truc ieftin, ușor și benefic

Știm cât de greu vă este uneori să faceți curățenie, în special în bucătărie, unde se depune cea mai mare grăsime și cel mai mult praf. Ei bine, pentru astăzi v-am pregătit un truc ieftin, ușor și benefic. Iată cum să curățați petele de grăsime de pe mobila de bucătărie! Sigur vă va fi folositor acest truc!

Voi aveți idee cum să curățați petele de grăsime de pe mobila de bucătărie? Ei bine, un truc ieftin și simplu vă sare în ajutor. Iată cum trebuie să procedați!

Cum să cureți petele de grăsime de pe mobila de bucătărie

Pentru a curăța petele de grăsime de pe mobila de bucătărie aveți nevoie de doar două ingrediente. Într-un bol trebuie să adăugați un pliculeț de praf de copt și trei linguri de apă. Amestecați foarte bine și luați un prosop cu microfibră pe care trebuie să-l înmuiați în această soluție.

Frecați foarte bine petele de murdărie de pe mobilă, apoi ștergeți mobila de bucătărie cu apă călduță și apoi cu un șervețel uscat. Datorită acestui truc util nu veți mai fi nevoiți să cheltuiți banii pe soluții din comerț.

De ce să adăugați sare când spălați vasele

Ei bine, acum îți vom explica de ce să adăugați sare când spălați vasele. Sarea este un ingredient foarte ieftin și nu este un efort financiar atunci când o folosiți în mai multe scopuri. Dincolo de gătit, acest ingredient este util și la spălarea vaselor sau a altor produse din bucătărie, greu de curățat.

Soluția pe care o puteți pregăti cu ajutorul acestui ingredient poate să înlocuiască produsele de curățenie pe care le foloseați până acum și pentru care plăteați sume destul de mari.

Tot ce trebuie să faceți este să pregătiți un recipient în care să adăugați detergent lichid de vase, un pahar de apă și două linguri de sare. Amestecați toate aceste ingrediente până când veți obține un gel omogen, cu care veți putea să curățați oale, tigăi sau chiar chiuveta din bucătărie. Acest gel poate să devină un înlocuitor al altui produs de curățenie, mult mai scump și nu la fel de eficient.

Continue Reading
To Top