Cum va afecta Venus retrograd în Leu fiecare semn zodiacal. Schimbările prin care vor trece nativii în perioada următoare

Lifestyle

Cum va afecta Venus retrograd în Leu fiecare semn zodiacal. Schimbările prin care vor trece nativii în perioada următoare

Cum va afecta Venus retrograd în Leu fiecare semn zodiacal. Schimbările prin care vor trece nativii în perioada următoare

Dacă ai sperat la o „vară a iubirii” anul acesta, ei bine… universul ar putea avea alte planuri. Până pe 3 septembrie, Venus, conducătorul astrologic al plăcerii, al iubirii, al interacțiunii sociale și al banilor, va fi retrograd în semnul de foc al Leului. Cum va fi afectată fiecare zodie în parte și care sunt chimbările prin care vor trece nativii în perioada următoare.

Deși probabil că ești familiarizat cu Mercur Retrograd (deși, cel mai probabil, ai vrea să nu fii), retrogradele lui Venus sunt mai puțin cunoscute. Planeta plăcerii retrogradează doar o dată la optsprezece luni, dar această lipsă de frecvență înseamnă că fiecare astfel de perioadă durează mai mult și are mai multă influență asupra nativilor!

Cunoscută ca zeița iubirii, frumuseții, dorinței, sexului, fertilității, prosperității și victoriei în Roma antică, și ca Afrodita pentru grecii antici, Venus deține unul dintre cele mai speciale locuri din mitologia greco-romană. Din punct de vedere astrologic, Venus reprezintă tot ceea ce oamenii își doresc. De fiecare dată când experimentezi dorința, extazul, fericirea și venerația, e semn că te aflii pe tărâmul acestei planete.

Cum va afecta Venus retrograd fiecare semn zodiacal în luna august a anului 2023

Berbec

acă ești singur, pregătește-te ca un fost să vină să-ți bată la ușă. Ar fi bine însă dacă ai evita să te întorci pe o „navă scufundată și, în schimb, să cauți vindecarea. Cu fostul tău în retrovizoare, s-ar putea să fii tentat să joci pe teren, dar dacă o faci, fii conștient că vine cu prețul unei drame mari. Nu fi surprins dacă observi și schimbări în cercul tău social, precum și activitățile care îți trezesc spiritul și scânteia creativă. Îmbrățișează aceste evoluții, ești deja pe cale să devi cea mai autentică și minunată versiune a ta.

Taur

Starea ta de spirit ar putea fi incredibil de introspectivă în timpul acestor șase săptămâni, Taur, cel mai probabil din cauza unei forțe puternice de a înțelege sau de a procesa ceva din trecutul tău. Ai putea să te reconectezi cu un membru al familiei sau să renunți la o ranchiună de mult timp, care îți poate aduce vindecare.

Gemeni

Procesul tău de gândire și stilul tău de comunicare se transformă acum, ceea ce ar putea avea un impact direct asupra persoanelor cărora decizi să-ți împărtășești gândurile. În cine poți avea încredere în cercul tău interior și de cine te îndepărtezi? Merită să te gândești. Vestea bună: creativitatea ta este ridicată acum, așa că s-ar putea să fii inspirat să dedici mai puțină energie pentru a ajunge pe scena socială, astfel încât să poți petrece mai mult timp lucrând la un proiect pasional.

Rac

În timpul acestei retrogradări, este posibil să fii nevoit să-ți reduci cheltuielile, mai ales dacă achiziția ta a fost puțin nesăbuită în ultima vreme. Acesta este momentul perfect pentru a ți reformula bugetul și, chiar dacă economisești doar câteva sute de dolari în fiecare lună, înceoe să acumulezi acea rezervă pentru zilele negre.

Leu

Cel mai probabil ai simțit că ceva nu este în regulă – și ai dreptate. Venus retrogradează în semnul tău, ceea ce înseamnă că este timpul reinventării. S-ar putea să ai dorința de a-ți schimba aspectul, dar la un nivel mai profund, s-ar putea să simți cu adevărat că focul tău interior s-a stins. Nu-ți face griji, creativitatea ta va reveni. Dar pentru a-ți da seama ce te luminează cu adevărat, trebuie mai întâi să încerci noi culori, noi arome și noi perspective. Varietatea va inspira renașterea acestui nou tu!

Fecioară

Pentru tine, acest retrograd lucrează la nivel subconștient, ceea ce înseamnă că mesajele vin atunci când visezi, te odihnești și meditezi. Uneori, s-ar putea să te simți obosit și lipsit de inspirație – fără să știi de ce – dar în cele din urmă, a afla mai multe despre tine te va face conștient de motivele pentru care te relaționezi cu anumite persoane. Și dacă acele motive par să nu mai aibă sens, vei fi inspirat să-ți iei rămas bun

Balanță

Este timpul ca nativii Balanță să reducă activitatea socială, ceea ce este valabil mai ales dacă nu au avut suficient timp pentru ei în ultima vreme. Cuvânt către înțelepți: dacă nu cauți această pauză pe cont propriu, o vei face odată ce drama devine noua normalitate în viața ta.

Scorpion

Venus retrograd te va ajuta să-ți dai seama ce vrei cu adevărat în domeniul carierei tale. Dacă nu ești mulțumit de jobul tău., începe să faci o listă cu care ar fi situația ideală de lucru.

Săgetător

Venus retrograd s-ar putea să vincă cu obstacole în stânga și în dreapta pentru tine. Sigur, viziunea ta ar putea părea dincolo de ceea ce este posibil, dar în loc să cedezi acestor provocări, continuă să încerci. Indiferent de natura proiectului sau a dorinței tale, căutarea de noi perspective, precum și de opinii poate fi exact ceea ce trebuie.

Capricorn

Nu fi surprins dacă nu ai chef să vezi oameni în această perioadă. În schimb, acordă-ți timp și spațiu pentru a fi singur și a te gândi la ceea ce este important în viața ta. Venus retrograd ți-ar putea cere să te uiți înapoi la experiențele intense din trecut, cu scopul de a le procesa pe deplin.

Vărsător

Cine merită cu adevărat energia ta? Încearcă să răspunzi la această întrebare în următoarele șase săptămâni. În loc de grupuri sociale, Venus vrea să-ți reevaluezi conexiunile unu-la-unu – gândește-te la cei mai apropiați prieteni, antrenor, terapeut și partener romantic sau de afaceri. Dacă înțelegerea pe care o ai cu unul dintre ei nu mai funcționează, relația ar putea trebui să se încheie, sau cel puțin să se schimbe.

Pești

Venus retrograd va avea niște efecte foarte practice pentru tine, Pești. Fii pregătit să refacu unele dintre proiectele tale la locul de muncă, mai ales dacă ești într-un domeniu creativ. Deși acest lucru ar putea fi enervant, ai încredere că rezultatul final va reflecta toată munca grea!

Continue Reading
To Top