Viața acestor 3 zodii se schimbă radical. Luna Plină le-a marcat viața pentru următoarele 6 luni

Lifestyle

Viața acestor 3 zodii se schimbă radical. Luna Plină le-a marcat viața pentru următoarele 6 luni

Viața acestor 3 zodii se schimbă radical. Luna Plină le-a marcat viața pentru următoarele 6 luni

Lunile pline nu numai că resetează ciclul lunar, dar în astrologie se referă la acțiune, eliberare și conștientizare emoțională.

Lucrurile au fost destul de bizare pe 1 august, când Luna plină a sturionului s-a ridicat în vizionarul Vărsător. Semnul de Aer logic se referă la spargerea a ceea ce este rău, iar această Lună plină ne dă puterea să îmbrățișăm pe deplin diferențele noastre colective. Pentru unii, această Lună plină le cere să devină inconfortabil de vulnerabili. Dar această lunație cântă o melodie mai înălțătoare pentru zodiile de mai jos.

Lunile pline nu numai că resetează ciclul lunar, dar în astrologie se referă la acțiune, eliberare și conștientizare emoțională. Dar când luna se întâlnește la distanță în Vărsător, tinde să existe rezistență atunci când vine vorba de accesarea laturii noastre emoționale. Dar pentru câteva semne zodiacale care nu sunt atât de intens afectate de această lună plină, acesta este un reminder blând să acceptăm ceea ce ne face unici.

„Luna plină din Vărsător ne oferă un sentiment profund de independență”, spune astrologul Ryan Marquardt. „Ne eliberează, astfel încât să ne putem îmbrățișa mai bine autenticitatea în totalitate, ciudațeniile și tot.” Pentru puținele zodii care sunt cel mai puțin afectate, aceste vibrații de susținere le restaurează încrederea în viitorul care urmează.

Indiferent de felul în care esti afectat de această lunație, acesta este în cele din urmă un comentariu despre modul în care ne slujim pe noi înșine și comunitatea din jurul nostru – pentru unii va fi mai ușor decât pentru alții.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Această Lună plină înălțătoare înseamnă să-ți impui limitele, Gemeni! Sunt multe de așteptat și este timpul să îmbrățișezi pe deplin necunoscutul care se află în fața ta. După cum spune Marquardt, „Iti vă lărgi orizonturile și iti extinzi dorința de a câștiga înțelepciune și experiențe culturale.” În cele din urmă, este vorba de a menține o minte deschisă și de a te elibera de obiceiuri care nu beneficiază in creșterea ta.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Nicio faptă bună nu trece neobservată acum, Fecioară. Luna plină în Vărsător umanitar te ajută să iti pui în frâu bunăstarea personală și, conform lui Marquardt, această lună plină iti va inspira altruismul natural. „Fecioara se va simți apreciată, întărită și bine pregătită să intervină și să ajute oriunde ar fi nevoie de ea”, explică Marquardt. Angajamentele simple de serviciu pot merge mult.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Continue Reading
To Top