Minciuna care a costat-o viața pe Shara, adolescenta olimpică de 16 ani. S-a aflat acum

Știri interne

Minciuna care a costat-o viața pe Shara, adolescenta olimpică de 16 ani. S-a aflat acum

Minciuna care a costat-o viața pe Shara, adolescenta olimpică de 16 ani. S-a aflat acum

Caz cumplit: O fată de 16 ani, şefă de promoţie la un liceu de top din Bucureşti, a sfârşit în urma unei supradoze de droguri în casa unui băiat cu trei ani mai mare, pe care îl cunoscuse pe internet. Adolescenta plecase de acasă pentru un concurs şcolar. Părinţii cred că a fost sedată şi violată. Tânărul şi doi dealeri de droguri au fost arestaţi preventiv.

Sunt cuvintele sfâşietoare ale unui tată care trage un semnal de alarmă pentru toţi părinţii. A pierdut-o pe Shara într-o clipă, răpusă de droguri. Adolescenta de 16 ani, elevă eminentă la un colegiu din Bucureşti, care visa să devină un avocat celebru, a sfârşit brusc în casa lui Mateo, un băiat de 19 ani din judeţul Neamţ, pe care îl cunoscuse pe internet.

A murit în prima ei noapte de dragoste

Fata a plecat de acasă, dumincă seara, împreună cu prietena ei. Trebuiau să ajungă la o conferinţă internaţională de debate-uri organizată de elevii din Neamţ.

Tatăl: A ajuns în Gara de Nord, a luat trenul, ne-a spus că a ajuns in Piatra Neamţ la ora 8 jumătate, cazarea era asigurată de organizator. Copiii au vb între ei că nu sunt bune condițiile de la căminul unde erau cazați şi copilul nostru a solicitat să meargă în altă parte, la altă locaţie. Ne-a spus când era pe tren că tatăl prietenei ei a achitat o cameră de hotel pentru ele două şi urma să meargă acolo. La 22.48 i-a comunicat mamei că a ajuns la cazare, că prietena ei doarme şi urmează să doarmă şi ea.

Apoi se rupe firul pentru părinţi. În miezul nopţii au primit vestea cumplită care le a distrus viaţa.

Tatăl: Am primit un apel de la inspectoratul de urgenţă: Luaţi loc, staţi jos, copilul dvs este mort! L-am întrebat ce s-a întâmplat şi a zis: Fetiţa era acasă la prietenul ei şi i s-a făcut rău, s-a pornit o hemoragie şi nu a mai putut să fie resuscitată.

În realitate, Shara nu a ajuns în camera de hotel cu prietena ei.

Tatăl: Ea a fost preluată de la gară de acest băiat, în jurul orei 21 şi au plecat cu maşina băiatului. Am fost la casa părinţilor băiatului şi am văzut imagini de pe camere de supraveghere. Copilul meu se prezenta normal. Nu se clătina, nu se ţinea de burtă, nu dureri de cap, absolut normal.

Clara Mihociu, reporter Observator: Pe parcursul serii, tânărul de 19 ani, împreună cu adolescenta au mers aici, la el acasă. Au rămas până în toiul nopţii, la ora 1 şi 36 de minute mama lui a sunat la 112 pentru a cere ajutor pentru fată.

Cu câteva momente înainte, ceva şocant se întâmplă în camera lui Mateo.

Tatăl: Părinţii mi-au spus că s-au retras în dormitor şi după 10 minute băiatul a chemat mama că fata avea o hemoragie vaginală. Eu am întrebat-o pe mamă: Dar dvs când ați intrat în cameră, copilul era conştient, vorbea? Şi a zis nu, făcea nişte sunete ca şi cum s-ar fi înecat.

Medicii de pe ambulanţă nu au reuşit să o salveze.

Radu Roibu Gabriel, serviciu de ambulanță: Colegii au găsit doar băiatul care era cu ea, care a spus că pur și simplu au încercat un act sexual şi urmarea a fost acea hemoragie. Hemoragia a fost masivă.

Raportul legistului arată că Shara a fost ucisă de un drog extrem de periculos, tip cristal. Este denumit şi drogul elevilor, pentru că este extrem ieftin şi foarte popular printre adolescenţi

Citește mai departe pe Obervator.

Continue Reading
To Top