Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 6 – 12 august: Urmează o perioadă foarte puternică din punctul de vedere al aspectelor astrale

Lifestyle

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna până 12 august: Urmează o perioadă foarte puternică din punctul de vedere al aspectelor astrale

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna până 12 august: Urmează o perioadă foarte puternică din punctul de vedere al aspectelor astrale

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 6 – 12 august 2023.

Alina Bădic, horoscop pentru săptămâna 6 – 12 august

„O perioadă foarte puternică din punctul de vedere al aspectelor astrale. Știm deja, ne aflăm într-o zonă portal, caracterizată de proaspăta superlună la care ama sistat cu toții. Cu siguranță am avut mesaje foarte interesante care încă persistă.

În continuare cuadratura lui Pluto cu nodurile lunare, o cuadratură foarte specială din punctuld e vedere al descărcărilor carmice.

Astăzi vom discuta ce presupune acest lucru pentru fiecare semn zodiacal în parte. Avem un Uranus și un Jupiter care sunt agresate de planetele din semnul leului, Venus și Soare, deci un fel de conflcit pe semne fixe care vorbește despre aspecte destul de importante.

Rămâne să discutăm și în perioada următoare cu Saturn care orice am face, rămâne un fel de tartor al tabloului astral prezent”, a spus Alina Bădic la începutul emisiunii.

Berbec

Este un moment de vindecare. Este bine să facem tot posibilul să înțelegem faptul că portalul care urmează peste câteva zile nu degeaba este portal, este o perioadă foarte importantă care vine după această Super Lună. Acum avem și alte aspecte care determină tot felul de descărcări din punct de vedere energetic.

Rămâne Venus în această poziție foarte puternică cuadrat cu Uranus și pe ultimele grade în Leu. Un Venus care în continuare vorbește despre excentricitate mai ales pentru semnele de foc, își doresc un soi de implicare în acțiuni total atipice, cu un grad de extravaganță peste medie, își doresc să fie cu totul altfel decât ceilalți și încearcă să iasă în evidență într-un mod cu totul special.

Taur

Și pentru dumneavoastră are loc acest portal, evident. Provocările lui Saturn în semnul Peștilor au loc pe casa a 11-a. Există o componentă, ceva care vă dă de furcă, ceva care nu vă lasă în pace, o autoritate pe care o disputați cu unul dintre prieteni sau chiar mai mulți prieteni, aveți o dilemă în zona aceasta.

Saturn vorbește despre autoritate, despre competiție sau despre ideea de a pune punctul pe i, de a stabili alături de persoane față de care aveți o afinitate sau un anumit tip de iubire de a vă stabili superioritatea sau de a le recunoaște acestor persoane superioritatea.

Gemeni

Aceste tensiuni au loc între casa a 12-a și casa a 3-a. Ca atare tot ce ține de relaționare necesită un fel de atenție deosebită. Pentru dumneavoastră este foarte importantă relaționarea. Trebuie să găsiți o oarecare stabilitate.

Nu e puțin lucru să vă găsiți în fața unor lucruri care deja sunt stabilite de destin. Avem și o cuadratură între jupiter și soare ceea ce dă exaltare, încredere. Este foarte important să aveți confort relațional. Majoritatea își doresc să facă lucrurile total diferit, suntem atrași de lucruri care ies din sfera noastră de acțiune prin cuadraturile pe care Venus și Soarele le fac cu Uranus și Jupiter în semnul Taurului.

Rac

A fost foarte importantă această Lună Plină. S-au primit niște energii, niște mesaje care au putut produce niște perturbări cu atât mai mult cu cât această lună plină a avut loc pe axa 2-8. Ați luat niște decizii, probabil că ați făcut și niște investiții sau ați participat la niște negocieri.

Trebuie totuși să fiți atenți că perioada nu s-a încheiat, nu este ca și când am luat deciziile și nu mai avem nimic de înțeles. Se continuă aspectele acestea foarte puternice ale perioadei. Nu este indicat să ignorăm mesajele care vin către noi. Această axă 2-8 este foarte puternică pentru că ea poate să vorbească despre toate lucrurile care ne aparțin sau noi considerăm că ne aparțin.

Citește mai departe pe b1tv.ro.

Continue Reading
To Top