Pavel Bartoș a semnat cu o altă televiziune. Unde va fi văzut

Știri interne

Pavel Bartoș a semnat cu o altă televiziune. Unde va fi văzut

Pavel Bartoș a semnat cu o altă televiziune. Unde va fi văzut

Pavel Bartoș a semnat un contract cu o altă televiziune de stream online. Actorul a declarat că aștepta asta de multă vreme și că speră ca oamenii să fie mulțumiți de munca depusă.

Ramon este primul lung metraj produs de scenaristul și actorul Pavel Bartoș. Actorul a semnat un contract cu Netflix, iar producția a apărut pe această platformă pe 2 august 2023. În peliculă joacă și Elvira Deacu, Carmen Tănase, Andreea Esca, Bogdan Farcaș, Iulian Postelnicu, Andreea Vasile, Teona Stavarachi și Ioana Blaj.

Marele vis al lui Pavel Bartoș

Prezentatorul TV este unul dintre producătorii lung metrajului, alături de regizorul Jesus del Cerro. Pavel Bartoș a fost ajutat și de scenariștii Lia Bugnar și Anghel Damian. Actorul a declarat că acest film a fost visul lui și că speră ca oamenii să-l aprecieze.

„Eu sper că o să se bucure lumea, asta e menirea acestui film, să redea bucuria vieții. Lumea trebuie să realizeze încă o dată că lumea e mult mai simplă și e foarte frumoasă. Veniți la filmul ăsta ca să râdeți, să vă emoționați, să vedeți acțiune. Pentru că Ramon, aici e întrebarea, este un simplu om sau un supererou? Câteodată am fost mai tare decât Tom Cruise sau Bruce Willis, au fost momente.

Ideea mi-a venit mie, a fost visul meu, dar mă bucur că visul meu a fost și visul lui Jesus, de trei ani de zile muncim la acest vis. Este o bucurie de film, ne dorim tare, tare mult să veniți, să vă bucurați dacă vreți să râdeți o oră jumătate. O oră și jumătate filmul este al tău”, a spus Pavel Bartoș pentru CANCAN.RO.

Continue Reading
To Top