"A aruncat-o de pe balcon jos cu un geamantan”. Criminala nu a acționat singură, ce au aflat anchetatorii

Știri interne

“A aruncat-o de pe balcon jos cu un geamantan”. Criminala nu a acționat singură, ce au aflat anchetatorii

“A aruncat-o de pe balcon jos cu un geamantan”. Criminala nu a acționat singură, ce au aflat anchetatorii

Apar noi detalii de crima din Mangalia. Imediat după faptă, Loredana ar fi pus trupul prietenei sale într-un geamantan, după care a aruncat-o de la etajul 1 al camerei de hotel în care locuiau.

Mai apoi, fata ar fi dus cadavrul în parcul Tosca din oraş, unde a lăsat-o sub bancă. Potrivit unui martor, tânăra s-ar fi întors acasă cu geanta. “A furat un geamantan şi a aruncat-o de pe balcon jos, s-a dus pe jos până în Tosca. A lăsat-o pe bancă. A aruncat-o de la 1. Geamantanul l-au găsit în cameră”, a declarat un martor.

Vezi și: Prima declarație a mamei Alinei, ți se rupe sufletul. Ce a putut să-i spună fata înainte cu o zi

“Valiza a aruncat-o în spate, a cărat cu un băiat. A chemat taxiul. A vrut să plece. S-a oprit taximetristul. Se vede pe camere. Din ce am înţeles se certau mai des”, a declarat un alt martor.

Ucisă de prietena ei cea bună

Reamintim că Alina a fost ucisă în bătaie şi aruncată sub o bancă, în parc. Este sfârşitul cumplit al unei adolescente de 18 ani. Trupul ei a fost găsit ieri dimineaţă, într-un parc din Mangalia, la doi paşi de plajă. Camerele de supraveghere au înregistrat doi indivizi, cu feţele acoperite, care au dus cadavrul acolo.

Vezi și: Conversații halucinante între criminala din Mangalia și iubitul victimei! Ce au discutat, la scurt timp după crimă: “Nu te mai iubește, Sergiu”

Poliţiştii au un suspect principal, care a fost prezentat seara trecută în faţa magistraţilor, dar crima rămâne, deocamdată, învăluită în mister. Presupusa criminală a fost reţinută pentru 24 de ore. Trupul tinerei, zdrobit în bătaie, a fost găsit duminică, puţin după ora 5 dimineaţa, de un bărbat care traversa parcul Tosca, din Mangalia. Poliţiştii au aflat că este din Vaslui, iar principala suspectă este cea mai bună prietenă a ei, o fată de 18 ani.

Vezi și: ”Plângând, l-am rugat să nu mă mai bată, că nu mai rezist…” Povestea tragică a Alinei, fata ucisă la Mangalia

Presupusa criminală a fost dusă în instanţă pentru a primi propunerea de arestare pentru 30 de zile.

Continue Reading
To Top