Știri interne

Doinița Prodan a murit la doar 29 de ani

Doinița Prodan a murit la doar 29 de ani

Doinița, o frumoasă moldoveancă în vârstă de 29 de ani s-a stins din viață la două săptămâni după accident. Femeia, mamă a două fetițe, a murit pe patul de spital. De curând, familia acesteia și cei care o cunoșteau făcuseră un apel disperat și își doreau să strângă suma de 250.000 de euro, pentru a putea să o transferere pe tânără la o clinică din Germania, acolo unde urma să fie supusă unui tratament.

Pe data de 24 iulie, chiar de ziua ei, Doinița a fost implicată într-un accident cumplit. Tragedia a avut loc pe o șosea din Chișinău, acolo unde patru mașini au fost implicate în impact. Pentru că airbagul nu s-a activat, femeia în vârstă de doar 29 de ani a fost grav rănită, mai exact cutia toracică i-a fost afectată, iar organele pur și simplu i-au fost străpunse de coastele rupte în câteva secunde, scrie Jurnal.md.

Cine e Doinița, mama a doi copii, care a murit după două săptămâni de la accident

Doinița s-a stins din viață la două săptămâni după accident! La doar 29 de ani, femeia și-a dat ultima suflare pe patul de spital. A lăsat în urmă doi copii și o familie îndurerată

„La data de 24 iulie am primit un apel în care am fost informat că soția mea – Doinița Prodan a fost implicată într-un accident rutier. Era în ziua ei de naștere. Când am ajuns la spital, cele auzite de la doctor, m-au îngrozit atât de tare încât am simțit că s-a oprit timpul în loc. Sunt o mulțime de traumatisme și starea ei este critică!

Medicii doar una ne zic: “rugați-vă pentru ea, Doinița are nevoie de o minune!”. Acum noi am identificat posibilitatea de a o transporta la o clinică performantă din Germania care se va ocupa în totalitate de intervențiile chirurgicale care urmează a fi efectuate urgent! Suma preventiv estimată de către clinică este de 250 000 € (faza incipientă a intervențiilor chirurgicale).

Mală adresez tuturor să se roage pentru soția mea. Ea este așteptată acasă de două fetițe de 2 și 5 ani! Noi credem în puterea și dorința ei de a trăi! Doinița, noi te așteptăm!!!!!!!!!!”, scria soţul femeii, la vremea respectivă.

Soțul femeii a fost și cel care a făcut publică trista veste ca aceasta s-a stins din viață după o lungă luptă pentru supraviețuire.

„Scumpa mea …. tu sa știi ca noi o sa te purtam in suflet mereu ca o minune din viata noastră! Sa știi ca Teia și cu Mira o sa te iubeasca mereu ! Pentru ele tu ai fost oceanul de iubire in viata lor ! Dumnezeu sa te ierte ! Inima mea s-a oprit și refuza sa bată fara tine ! Te iubesc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”.”, a scris acesta pe pagina personală de Facebook.

Continue Reading
To Top