Știri interne

Cât costă croaziera de lux în care au plecat Andra, Cătălin Măruță și copiii lor

Cât costă croaziera de lux în care au plecat Andra, Cătălin Măruță și copiii lor

Andra (36 de ani) și Cătălin Măruță (45 de ani) și-au luat copii, pe David (12 ani) și Eva ( 8 ani), și au plecat în vacanță, și nu oriunde, ci pe un vas de croazieră. Întreaga familie se bucură de o experiență unică, timp de șapte zile.

Andra și Cătălin Măruță, împreună cu Eva și David, au ales să plece la sfârșitul lunii iulie într-o vacanță, în Spania. Cei doi soți au publicat imagini spectaculoase din locurile în care au fost, iar acum au pornit într-o experiență unică. Andra le-a dezvăluit fanilor săi că s-a îmbarcat pentru prima dată pe un vas de croazieră și a mărturisit că este extrem de entuziasmată.

Andra și Cătălin Măruță au ales să petreacă șapte zile pe una dintre cele mai luxoase croaziere din lume: Royal Caribbean. Astfel, cei doi au urcat la bordul Symphony of the Seas și vor avea ocazia să viziteze Barcelona (Spania), Palma de Mallorca (Spania), Provence (Marsilia), Florența (Italia), Roma (Italia), Napoli (Italia), ajungând, în cele din urmă, înapoi în Barcelona (Spania).

„O croazieră cu familia este o aventură incredibilă pe apă care îți oferă șansa de a descoperi noi destinații și de a petrece timp împreună. Este o experiență memorabilă, navigând pe apele albastre și descoperind o mulțime de distracții la bord”, a povestit Andra, pe rețelele sociale.

„Vacanța este acel moment în care timpul pare să încetinească, iar sufletul se încarcă de energie pozitivă. Fie că este plajă, în mijlocul naturii sau explorând locuri noi, vacanța ne reconectează cu noi înșine și cu cei dragi”, a scris Cătălin Măruță pe pagina de Facebook.

Pentru acest „moft”, vedetele au scos bani frumoși din buzunar. Potrivit site-ului royalcaribbean.com, croaziera costă 1.439 de dolari de persoană.

Continue Reading
To Top