Știri interne

Răsturnare de situație în cazul crimei din Mangalia. Familia Alinei susține că știe adevăratul motiv pentru care tânăra ar fi fost ucisă

Răsturnare de situație în cazul crimei din Mangalia. Familia Alinei susține că știe adevăratul motiv pentru care tânăra ar fi fost ucisă

Crima din Mangalia a șocat o țară întreagă. Alina, o tânără de numai 18 ani, a fost ucisă cu sânge rece chiar de prietenea ei cea mai bună, Loredana. Totul s-a întâmplat chiar în camere de hotel în care cele două locuiau. După ce și-a dat ultima suflare, trupul Alinei a fost abandonat într-un parc. Care au fost motivele ce au împins-o pe Loredana să își omoare prietenea?

Alina a avut parte de un sfârșit tragic. Ea venise pe litoral alături de cea mai bună prietenă și voiau să combine distracția cu munca. Fetele s-au angajat cameriste la un hotel și locuiau împreună. Însă, în ultimele zile, prietena tinerei începuse să fie tot mai ostilă, iar în cele din urmă totul a explodat. Cele două au avut un conflict, ce s-a sfârșit tragic pentru Alina. Recent, mătușa victimei a făcut dezvăluiri tulburătoare și a dat în vileag motivele ce au împins-o pe Loredana să comită crima.

Chiar înainte cu o săptămână de cumplita tragedie, Alina se plânge mătușii sale de comportamentul pe care îl avea Loredana. Încă de atunci femeia a simțit pericol și a sfătuit-o pe nepoata sa să se întoarcă acasă. Însă, tânără a spus că mai îndură câteva zile pentru a mai aduna câțiva bani. Dar, decizia i-a fost fatală.

Acum, mătușa Alinei face dezvăluiri tulburătoare și spune că tragedia putea să fie evitată. Se pare că problemele dintre cele două prietene mocneau de ceva timp. Alina chiar s-a plâns patronului hotelului de comportamentul Loredanei, însă acesta nu a băgat-o în seamă, asta pentru că era mai apropiat de atacatoare. Mătușa Alinei spune că Loredana a recurs la gestul extrem din invidie.

„Între ele a fost numai răutate și invidie. Adică fata asta își vedea de treaba ei, învăța bine, era o fată liberă, cuminte, și Loredana probabil o fi avut ceva pică, și nu s-a lăsat până când nu…

Alina s-a dus și s-a plâns la patron că Loredana o agresează pe Alina, vine noaptea în cameră și face scandal și patronul nu a băgat-o în seamă pe Alina. Era o fată foarte cuminte, se ducea la școală, venea la timp acasă. A fost o fată de nota 10. Știa mereu ce să facă în cameră, ordine, curățenie. Eu mai fusese și anul trecut la muncă. Și o întrebau femeile de acolo de ce nu o ajută și Loredana. Dar ea nu voia”, a declarat femeia, potrivit antena3.ro.

Tânără de 18 ani a avut parte de un sfârșit dur și greu de imaginat. Se pare că Alina nu a murit din cauza bătăii încasate, ci din cauza unei lovituri de cuțit. Loredana a mărturisit că în cele din urmă a apucat un cuțit și a lovit-o pe prietena ei în zona gâtului. Conform anchetatorilor, rana suferită a dus la decesul victimei.

După ce Alina și-a dat ultima suflare, Loredana nu a pierdut nicio clipă. A pus cadavrul într-un geamantan, a chemat un taxi și a pornit spre parcul din Mangalia. A lăsat trupul neînsuflețit sub o bancă, iar mai apoi s-a întors acasă pentru a curăța locul crimei. După ce a terminat toată treaba a plecat la serviciu, iar la finalul turei a fost ridicată de către oamenii legii.

Trupul neînsuflețit al Alinei a fost descoperit de către un pescar ce trecea prin parc. Atunci când a văzut cum arăta tânăra, bărbatul nu și-a putut ține lacrimile, a izbucnit în plâns și a chemat autoritățile la fața locului.

„Faţa era desfigurată total. Deci nu se mai cunoştea nimic. M-a apucat plânsul…Era chircită, era…în forma în care au băgat-o. Deci era înghesuită, acolo. Când au venit legiştii au constatat că era moartă de cinci ore. Bătută, faţa să nu se cunoască. Semne pe corp şi avea şi pe la gât”, a declarat pescarul.

Continue Reading
To Top