Știri interne

Cine este noua iubita a lui Dinu Maxer. A vrut să se afle de la el

Cine este noua iubita a lui Dinu Maxer. A vrut să se afle de la el

A apărut soarele și pe strada lui Dinu Maxer! Cântărețul radiază de fericire în această perioadă, asta pentru că are foarte multe proiecte, iar cea care îi este alături este chiar Magdalena Chihaia. Cei doi au fost în Dubai și s-au fotografiat într-o ipostază tandru. Iată imaginea!

După divorțul de Deea Maxer, Dinu Maxer trăiește o perioadă foarte bună pe plan personal, dar și pe cel profesional. Cântărețul are în desfășurare mai multe proiecte, iar unul dintre ele este la Dubai.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia s-au fotografiat într-o ipostază tandră pe rețelele de socializare, chiar din Dubai, iar cei doi dau de înțeles că lucrurile dintre ei decurg perfect și că se înțeleg de minune.

”Un festival din Dubai care se va desfășura anul viitor, festival de salsa. Ne vor avea ca brand Ambasador pe mine și pe Magdalena Chihaia, că despre ea este vorba, astfel că trebuia să mergem acolo ca să organizăm.

În curând o să vă spun mai multe, dar să se întâmple. E viața mișto… pe cine ai mai auzit că săptămâna trecută a fost în Dubai?!”, a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate la Antena Stars.

”În pași de dans…”, a scris Dinu Maxer în dreptul fotografiei.

Cum s-a distrat Dinu Maxer
Dinu Maxer a mărturisit că a fost cea mai frumoasă vacanță pe care a avut-o și a reușit să facă baie mare până târziu și să se bucure de tot ceea ce-l înconjoară.

”Am văzut viața de noapte din Dubai. Am făcut un lucru incredibil. Am intrat la ora 08:00 în mare și am ieșit la ora 23:00. Apa era atât de caldă și mi-am dorit atât de mult. Am fost în zona Marina, care e incredibilă, s-au aprins niște luminițe în spate.”, a declarat Dinu Maxer, la Xtra Night Show.

Continue Reading
To Top